BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

XRP’de Hedefinin Yüzde 150 Olduğunu Açıkladı!

 

30 Ekim 2023
XRP’de Hedefinin Yüzde 150 Olduğunu Açıkladı!

2014 yılından beri kripto para haber sitesi olarak hizmet vermekte olan Türkiye’nin ilk kripto para haber kaynaklarından COINTURK, popüler kripto para birimi Ripple (XRP) ve XRP’de beklenen yükseliş konusunda bir yazı kaleme aldı.

 

XRP’de Hedef %150

 

Kripto analisti Alan Santana, XRP fiyatında bir yükseliş beklentisini paylaştı. Birer kripto para haber sitesi olan COINTURK ve COINTURK NEWS’te de ifade edildiği gibi Santana 13 Ekim’de XRP fiyat performansını açıklayan bir grafik paylaştı. Paylaşılan bu grafikte, kripto varlığın fiyatı 0,48 dolardan işlem görüyordu. İlginçtir ki bu grafik paylaşıldığında SEC’in Ripple‘ın kurucu ortaklarına karşı açtığı davaya dair karar hala yayınlanmamıştı.

 

Yapmış olduğu ilk paylaşımda Santana, o zamanki XRP fiyatı için alım yapmak konusunda “harika zamanlama” şeklinde yorum yapmıştı ve sonunda da haklı olduğu ortaya çıktı. Kripto analisti ikinci fiyat güncellemesini ise 16 Ekim’de yaptı. Fiyat artışına rağmen XRP’nin yüksek bir büyüme potansiyeline sahip olduğundan bahsetti.

 

Son açıklamasını ise 20 Ekim’de yapan Santana, SEC’in Ripple yöneticilerine karşı suçlamalarının karşılıksız kalmasının ardından ardından “%150’lik bir ralli için XRP’nin kapılarının açıldığını ” söyledi. XRP fiyatı henüz bu %150 hedefine ulaşamadı. Ancak 0,48 dolardan işlem gördüğü ilk fiyata oranla %7 oranında yükseliş yaşadı.

 

Ripple (XRP) Neden İlgi Gördü?

 

Ripple (XRP), 2012 yılında Ripple Labs tarafından oluşturulan bir kripto para birimidir ve Ripple ağı üzerinde kullanılan dijital bir varlıktır. Ripple, özellikle uluslararası para transferleri ve ödeme sistemleri için tasarlanmış bir blockchain tabanlı platformdur. Ripple ağı, finansal kuruluşların ve işletmelerin daha hızlı, daha düşük maliyetli ve daha verimli para transferleri yapmalarını sağlamak amacıyla geliştirilmiştir.

 

Öte yandan Ripple ağı, işlemlerin saniyeler içinde gerçekleşmesine olanak tanır. Bu hız, özellikle uluslararası para transferleri için önemlidir, çünkü geleneksel banka sistemleri günler veya haftalar sürebilen bu işlemleri çok daha hızlı hale getirir.

 

Ek olarak Ripple ağı, düşük işlem ücretleri sunar. Bu da büyük ödemeleri ve transferleri daha ekonomik hale getirir. Ayrıca Ripple ağı, finansal kuruluşların dünya genelinde likititeye erişmelerini sağlar. Bu, para transferlerini daha verimli hale getirir.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.