BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da anneler Gazze için yürüdü

KONYA (AA) - Konya'da "Anneler Gazze için yürüyor" programı düzenlendi. 

29 Ekim 2023
Konya'da anneler Gazze için yürüdü

KONYA (AA) - Konya'da "Anneler Gazze için yürüyor" programı düzenlendi.

Kılıçarslan Kent Meydanı'nda Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Kadın Kolları tarafından düzenlenen programda bir araya gelen yüzlerce kadın İsrail'in Gazze'deki saldırılarını protesto etti.

Gruptaki annelerin bir kısmı ellerinde "Gazze ateş altında", "Soykırıma dur de", "Aksa tufanına selam olsun", "Gazze'ye ses ol, işgale dur de", "Anneler Gazze için yürüyor" yazan dövizleri taşıdı.

Daha sonra yürüyüşe geçen topluluk, araç trafiğine kapatılan Alaaddin Bulvarı üzerinden, Kayalı Park'a kadar sloganlarla yürüdü.

Yürüyüş sırasında sıklıkla, "Hepimiz Hamas'ın anneleriyiz, Hamas'a selam direnişe devam, Hamas vuruyor Aksa'ya yürüyor, Aksa'ya selam, direnişe devam, Vur Kassam vur siyonizmi vur' şeklinde sloganlar atıldı.

Grup, Kayalı Park'ta dua edilmesinin ardından dağıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.