BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Karaman'daki evinden ayrılan 15 yaşındaki çocuk 26 gün sonra Seydişehir'de bir barakada bulundu

Karaman'daki evinden ayrılan 15 yaşındaki çocuk 26 gün sonra Konya'da bir barakada bulundu 

25 Ekim 2023
Karaman'daki evinden ayrılan 15 yaşındaki çocuk 26 gün sonra Seydişehir'de bir barakada bulundu

Karaman'da evinden birkaç eşyasını alıp ayrılan M.D.Ş. (15), 26 gün sonra Konya'nın Seydişehir ilçesinde bir barakada bulundu. Devlet korumasına alınan M.D.Ş.’nin babası Ahmet Ş. ''Devletimize ve polis teşkilatına teşekkür etmek istiyorum. Bu sosyal medya denen illet, çocuğumuzu bazı yönlere yöneltti. Bu sosyal medya platformlarından çocuklarımızı uzak tutarsak çocuklarımızı daha iyi koruyabiliriz'' dedi.

Karaman'da ortaokuldan bu yıl mezun olan M.D.Ş., 28 Eylül günü birkaç eşyasını alıp evden ayrıldı. Durumu fark eden ailesi, polis merkezine gidip kayıp başvurusunda bulundu.

Seydişehir'de ormanda bir barakada bulundu
Bunun üzerine çalışma başlatan ekipler yaptığı araştırma M.D.Ş'nin en son sosyal medya hesabından bir kızla konuştuğunu ve onun yanına gittiğini saptadı. Araştırmasını derinleştiren polis, M.D.Ş'yi dün Konya'nın Seydişehir ilçesinde ormanda bir barakada buldu.
Devlet korumasına alındı
26 gün sonra bulunan M.D.Ş., Karaman'a getirilerek devlet koruması altına alındı ve sevgi evlerine yerleştirildi. Polis, 15 yaşındaki M.D.Ş'nin sosyal medyadan tanıştığı ve yanına gittiği kızın kimliğini belirmek için çalışmasını sürdürüyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.