BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'daki kazadan acı haber! Lale Çalışkan öldü...

 

22 Ekim 2023
Konya'daki kazadan acı haber! Lale Çalışkan öldü...

Konya'nın Kulu ilçesinde seyir halindeki minibüsün demir bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 2 kişiden 1'i hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konya'nın Kulu ilçesinde seyir halindeki minibüsün yol kenarındaki demir bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 2 kişiden 1'i hayatını kaybetti.

Kaza, dün saat 09.00 sıralarında Kulu Makası yakınları Ankara-Niğde otoyolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 GNM 472 plakalı araç, kontrolden yol kenarındaki demir bariyerlere çarptı. Kazada minibüste yolcu olarak bulunan Lale Çalışkan ve İ.Ç. yaralandı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri kaza yerinde yapılan yaralılar ambulansla Kulu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Buradaki yapılan tetkikler sonrasında durumu ağır olan Leyla Çalışkan Konya'ya sevk edildiği sırada kalbinin durması üzerine yakınlardaki Cihanbeyli Devlet Hastanesine götürüldü. Burada kalbi çalıştırılan Çalışkan, daha sonra tekrar kalbinin durması üzerine kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralı İ.Ç. ise Konya'daki hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.