BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Müslüme davasında dedenin cezası belli oldu

Konya’dan gittikleri Mersin'in Gülnar ilçesinde, 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümüne ilişkin hakkında dava açılan dede, Müslüme'nin öldürülmesinden beraat etti, ancak gelinine yönelik cinsel istismar suçundan 33 yıl hapis cezası verildi. 

17 Ekim 2023
Müslüme davasında dedenin cezası belli oldu

Mersin'in Gülnar ilçesinde kayıp olarak aranırken 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal'ı (3) öldürme suçundan delil yetersizliğinden beraat eden dede Hasan Yağal (72), gelinine yönelik 'cinsel cinsel saldırı’ gelininden olan öz kızına ise sarkıntılık suçundan toplam 33 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

İndirim uygulamayan mahkeme heyeti, ayrıca Müslüme'nin faili meçhul kalan katil zanlısı hakkında suç duyurusunda bulunulmasına hükmetti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.