BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ünlü kahin Vanga'nın 'Ortadoğu' kehaneti: Büyük Müslüman Savaşı

srail-Hamas çarpışmasının etkileri sürüyor. Diğer yandan kehanetleriyle dönem dönem konuşulan Baba Vanga'nın, Ortadoğu kehahetleri hakkında söyledikleri gündem oldu. Ünlü kahinin Ortadoğu kehanetleri neler? Baba Vanga Ortadoğu ile ilgili neler söyledi? İşte Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri... 

11 Ekim 2023
Ünlü kahin Vanga'nın 'Ortadoğu' kehaneti: Büyük Müslüman Savaşı

Hamas'ın, 7 Ekim Cumartesi günü İsrail'in Gezze Şeridi'ne yakın bölgelerine füze göndermesiyle başlayan ve her geçen gün şiddetini daha da artıran çatışmalar tüm dünyada konuşulmaya devam ediyor. Ortadoğu'daki bu gerilim, bir çok kişi tarafından nereye doğru evrileceği merak edilmeye başlandı.

Kehanetleriyle zaman zaman gündem olan ünlü kahin Baba Vanga'dan da Ortadoğu ile ilgili çok konuşulacak bir kehanet ortaya atıldı. Tüm bu olanlar Baba Vanga’nın “büyük Müslüman savaşı” öngörüsünü yeniden gündeme getiridi.


DAHA ÖNCE KEHANETLERİ DOĞRU ÇIKTI
“Balkanların Nostradamusu” olarak bilinen ünlü kâhin; 11 Eylül saldırıları, 2004 yılında Hint Okyanusu'ndaki yıkıcı tsunami ve Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş ile birlikte Barack Obama'nın da ABD başkanlığını tahmin etmişti. Baba Vanga'nın Çernobil nükleer faciasını, Prenses Diana'nın ölümünü, 11 Eylül saldırılarını ve Brexit'i öngördüğü iddia edilmişti.


HALİFELİK YENİDEN KURULACAK
Vanga’nın “büyük Müslüman savaşı” ile ilgili kehaneti, Avrupa işgal edilerek 2043 yılında Müslüman halifeliğinin kurulmasıyla sonuçlanıyor. Ancak Vanga’nın tahminlerinin kesinliği oldukça tartışılıyor, hatta bazıları Vanga’nın böyle kehanetleri olmadığını, çeşitli yorumlarla bu kehanetlerin ortaya çıktığını belirtiyor.


BABA VANGA'NIN 2024 YILINDAKİ KEHANETLERİ
Öte yandan Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri yeniden gündem oldu. İşte o tahminler:

Baba Vanga, 2024'ün kanser için mucizevi bir tedavinin keşfedileceği ve sonunda insanlığı bu yıkıcı hastalıktan kurtaracağı yıl olacağını tahmin etti.
Baba Vanga, küresel ısınmanın da etkisiyle 2024 yılında yıkıcı hava olaylarının ve doğal afetlerin olacağını tahmin etti. Kasırga, yangın ve sellerin sayısının artacağını belirten Baba Vanga, bu olaylarda büyük can kayıpları olacağını aktardı. Kahin, ayrıca Pasifik Kıyıları bölgesinde önemli hasara ve can kaybına neden olacak büyük bir deprem olacağını da söyledi.
Baba Vanga, 2024 yılında küresel ekonomiyi etkileyecek büyük bir ekonomik kriz olacağını tahmin etti. Bu krizin, artan borç seviyeleri, jeopolitik gerilimler ve ekonomik gücün Batı'dan Doğu'ya kayması gibi birçok faktör tarafından tetikleneceğini öngördü.
Baba Vanga, 2024 yılında siber saldırılarda önemli bir artış olacağını tahmin etti. Bilgisayar korsanlarının daha sofistike hale geleceği ve elektrik şebekeleri, su arıtma tesisleri gibi kritik altyapıları hedef alacağı konusunda uyardı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.