BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kassam Tugayları Tel-Aviv'i roketle vuruyor: İsrail’in Ben Gurion Havalimanı’na saldırı!

Kassam Tugayları Tel-Aviv'i roketle vuruyor: İsrail’in Ben Gurion Havalimanı’na saldırı! 

10 Ekim 2023
Kassam Tugayları Tel-Aviv'i roketle vuruyor: İsrail’in Ben Gurion Havalimanı’na saldırı!

Hamas'ın silahlı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze'de sivillerin hedef alınmasına karşılık İsrail'in başkenti Tel Aviv'deki Ben Gurion Uluslararası Havalimanı'nı roketlerle vurduklarını duyurdu. 

BEN GURİON HAVALİMANI VURULDU 
Hamas'ın 7 Ekim Cumartesi günü İsrail'e düzenlediği Aksa Tufanı Operasyonu'nun ardından Hamas ile İsrail arasında çatışmalar devam ediyor. İsrail Hamas'a misilleme bahanesiyle Gazze'de sivillere bomba yağdırırken Hamas'tan ise Tel Aviv'in hedef alındığını ve Ben Gurion Uluslararası Havalimanı'nın roketlerle vurulduğunu açıkladılar. 

TEL AVİV HEDEF ALINDI
Kassam Tugayları'ndan konuyla alakalı kısa bir açıklama yayımlandı. Gazze'de sivillerin hedef alınmasına karşılık Tel Aviv'in hedef alındığı belirtilen açıklamada, Ben Gurion Uluslararası Havalimanı'nın roketlerle vurulduğu ifade edildi.

İSRAİL- FİLİSTİN ÇATIŞMASI NASIL BAŞLADI? 
Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı İsrail'e "Aksa Tufanı" adıyla kapsamlı saldırı başlatmıştı. Gazze'den İsrail yönüne binlerce roket atılırken, Filistinli silahlı gruplar Gazze-İsrail sınırındaki Beyt Hanun-Erez Sınır Kapısı'na baskın düzenleyerek burayı ele geçirmişti.Silahlı gruplar daha sonra buradan İsrail içindeki yerleşim yerlerine girmiş, İsrail ordusu da onlarca savaş uçağıyla Gazze Şeridi'ne saldırı başlatmıştı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.