BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Dr. Hüseyin Bozkurt, Medicana Hastanleri'nin Sağlık Sektöründeki Yolculuğunu Paylaştı

 

05 Ekim 2023
Dr. Hüseyin Bozkurt, Medicana Hastanleri'nin Sağlık Sektöründeki Yolculuğunu Paylaştı

Türkiye'nin farklı bölgelerinde 30 yılı aşkın süredir sağlık hizmeti sunan Medicana Hastaneleri, son olarak 15. hastanesi Medicana Ataköy'ü hizmete açarak büyümesini sürdürüyor. Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, Medicana'nın başarısının arkasındaki hikayeyi bizlerle paylaştı.

“Sağlık sektöründe 35 yıllık bir serüvenim var”

Dr. Bozkurt, diş hekimliği mesleğiyle başladığı sağlık sektöründeki deneyimlerini anlattı: “35 yılı aşkın süredir sağlık sektöründe aktif rol alıyorum. Diş hekimliğiyle başladığım bu yolculukta, birkaç meslektaşımla birlikte yöneticilik yaparak sektördeki bilgi birikimimizi artırdık. Bu süreçte, Türkiye'nin sağlık turizmindeki potansiyelini gözlemleyerek Medicana ismini uluslararası bir marka olma vizyonuyla aldık. 1992'den günümüze, modern tıbbın sunduğu en son teknolojilerle hastalarımıza hizmet sunmaya devam ediyoruz.”

“Toplamda 17 hastanemiz olacak”

Medicana'nın kuruluşundan bugüne kadar olan sürecini de aktaran Dr. Bozkurt, şunları söyledi: “1992 yılında İstanbul Beşyüzevler'de ilk hastanemizi kurduk. Ardından Avcılar, Çamlıca, Bahçelievler ve Haznedar gibi bölgelerde hastanelerimizi hizmete sunduk. Ankara, Samsun, Konya ve Sivas'ta da şubelerimizi açtık. İstanbul'a dönüş yaptığımızda Kızıltoprak ve Ataşehir'de yeni hastaneler kurduk. 2022'de İzmir Çeşme'de, 2023'te ise Ataköy'de hastanelerimizi hizmete açtık. Yakın zamanda Zincirlikuyu'da yeni bir hastane açmayı planlıyoruz. Ayrıca, Bosna'da yurt dışı yatırım projemiz devam ediyor. Bu yatırımlarla birlikte toplam hastane sayımızı 17'ye çıkaracağız.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.