BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

BAE'de Piyasa değeri tam 1 milyar dolar olan uyuştucu ele geçirildi!!

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), uyuşturucu tacirlerin büyük darbe vurdu. BAE'de, piyasa değeri 1 milyar dolardan fazla olan 13 ton captagon hap ele geçirildi. 

15 Eylul 2023
BAE'de  Piyasa değeri tam 1 milyar dolar olan  uyuştucu ele geçirildi!!

Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) uyuşturucu tacirlerine büyük darbe vuruldu. Dubai’de polisin ihbar üzerine bir nakliye konteynerinde yaptığı aramada piyasa değeri 1 milyar dolardan fazla olan 13 ton captagon hap ele geçirildi.

DEV OPERASYONDA 6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Narkotikle Mücadele Dairesi Başkanı Eid Muhammed Thani Hareb, uluslararası bir çetenin konteynerlerde saklanan uyuşturucuları BAE'ye göndermeyi ve ardından başka bir ülkeye nakletmeyi planladığını belirtti. Operasyonda röntgen cihazı ve bir polis köpeği biriminin kullanıldığını aktaran Hareb, 6 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Öte yandan İtalya'da 2020 yılında fıçıların ve dişli çarkların arasına zulalanan 14 ton captagon hap ele geçirilmişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.