BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA ASAYİŞ ŞUBEDEN BÜYÜK OPERASYON: 68 ŞAHIS TUTUKLANDI

 

05 Eylul 2023
KONYA ASAYİŞ ŞUBEDEN BÜYÜK OPERASYON: 68 ŞAHIS TUTUKLANDI

Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nün il merkezinde eş zamanlı olarak yaptığı büyük operasyonda çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama emri bulunan 92 kişi yakalandı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il merkezinde 52 ekip ve 130 personel ile aranan şahıslara yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.

Konya Emniyetinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonda: kasten yaralama, hırsızlık, silahla tehdit, yağma ve daha birçok suçtan aranan, kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama emri bulunan 92 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

68 KİŞİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonda yakalanan 92 şahıstan 68’i cezaevine gönderilirken 24 şahıs ise ifadeleri alınmak üzere adli mercilere sevk edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.