BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Endonezya'da 7 metrelik dev biton 25 yaşındaki adamı bir lokmada yuttu

Korkunç olay Endonezya'da yaşandı. İşe gitmek için evden çıkan yirmili yaşlarındaki bir çiftçi, 7 metrelik yılan tarafından tek lokmada yutuldu. 25 yaşındaki Akbar Salubiro adındaki adamın cesedi, evlerinin arka bahçesinde dev pitonun midesinde bulundu. 

23 Ağustos 2023
Endonezya'da 7 metrelik dev  biton  25 yaşındaki adamı bir lokmada yuttu

Endonezya'nın Batı Sulawesi'nin ücra bir bölgesinde yaşayan Akbar Salubiro, tarlasına gitmek için evden çıktı ve bir daha geri dönemedi. Genç adamdan haber alamayan ailesi durumu yetkililere bildirdi. Bölgede yapılan arama kurtarma çalışmaları dehşetle sonuçlandı. 25 yaşındaki adamın cesedi evlerinin arka bahçesinde bulunan dev bir pitonun midesinden çıktı.


İŞE GİTMEK İÇİN ÇIKTI, BİR DAHA GERİ DÖNMEDİ! Endonezya'nın Batı Sulawesi'nin ücra bir bölgesinde yaşayan yirmili yaşlarındaki bir çiftçi, tarlasına gitmek için evinden çıktı ve bir daha geri dönmedi.25 yaşındaki genç çiftçi ailesi tarafından her yerde arandı ancak bulunamadı. Bunun üzerine harekete geçen ailesi yetkililere haber verdi ve çocuklarının kayıp olduğunu bildirdi. Genç çiftçiyi bulmak için arama ekipleri gönderildi.7 METRELİK YILANIN MİDESİNDEN ÇIKTI! Yapılan arama çalışmaları sonucunda Endonezyalı adamın cesedine ulaşıldı. Akbar Salubiro adındaki adamın cansız bedeni, evlerinin arka bahçesinde bulunan dev bir pitonun midesinden çıktı.
   
Ormanlık alanda arama yapan yetkililer, midesi olduğundan daha şiş görünen bir yılan fark ettiler ve kurbanın kimliğini doğrulamak için yılanı yakalayıp öldürdüler.7 metre uzunluğundaki pitonu kesip açan ekipler, hayvanın midesinde genç çiftçinin cansız bedeni ile karşılaştı. 25 YAŞINDAKİ ADAMI TEK LOKMADA YUTMUŞ! Akbar Salubiro'nun iş için giydiği botlarının ve kıyafetlerinin hala üzerinde olduğu görülürken cansız bedeni yılanın midesinden bütün olarak çıkartıldı.
   
Genç çiftçinin tarlasına giderken 7 metrelik dev yılanın saldırısına uğradığı ve tek lokmada yutulduğu anlaşıldı.İLK KEZ YAŞANMIYOR! Bu tür olaylar oldukça nadir yaşansa da Endonezya'da bir kişinin bir piton tarafından öldürülüp yenmesi ilk kez olmuyor. Ülkede 2017 ile 2018 arasında iki benzer ölüm kayıtlara geçmiş durumda.


   
sabah'a göre: 2017'de, Endonezya'da kaybolan bir adam 23 metrelik bir pitonun içinde bulunmuştu. Ertesi yıl, yine ülkedeki bir kadın, mahsulünü kontrol ederken bir piton tarafından yutulmuştu. KENDİLERİNDEN ÇOK DAHA BÜYÜK NESNELERİ YUTABİLİYORLAR Bilim insanları, pitonların tipik olarak yiyeceklerini bütün olarak yuttuğunu belirtiyor. Çünkü pitonların benzersiz anatomileri, çenelerinin kendi vücutlarının çevresinden çok daha büyük nesneleri içine alacak kadar genişlemesine izin veriyor.Endonezya Herpetofauna Vakfı direktörü Nathan Rusli, "Onların vücudu devasa bir kışkaç gibi çalışıyor. Önce bedenlerini insanların etrafına sarıyorlar. Ardından sizi öyle bir sıkıyorlar ki nefes alamıyorsunuz Yılanın üst ve alt çenesi çeşitli bağlarla birbirine bağlıdır, oldukça esnektir. Kafalarından daha büyük avları yutabilirler" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.