BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Her isteyen iPhone 15 alamayacak! Apple'dan şaşırtan hemle, işte nedeni...

Apple'ın iPhone 15'i tanıtmasına günler kala modelle ilgili şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. Bu gelişme doğruysa her isteyen iPhone 15'e ulaşamayacak. 

17 Ağustos 2023
Her isteyen iPhone 15 alamayacak! Apple'dan şaşırtan hemle, işte nedeni...

Apple, iPhone 15'in yaklaşan tanıtımı öncesinde üretim zorluklarıyla karşı karşıya kalabilir. Özellikle ekran ve kamera gibi temel bileşenlerdeki olası aksaklıkların gündeme gelmesi iPhone 15'in lansmanını gölgeliyor. 

APPLE IPHONE 15'İ SINIRLI SAYIDA ÜRETECEK
Eylül ayında gerçekleşmesi beklenen iPhone 15 lansmanına rağmen analist Jeff Pu'un iddiasına göre Apple üretim hedeflerini aşağı çekmiş durumda.

Analiste göre Apple'ın yıl sonuna kadar planladığı 83 milyon birimlik iPhone 15 üretim hedefi 77 milyon birime düşürüldü. Bu durum küresel nüfusun 8 milyarı aşkın olduğu bir dönemde iPhone 15'in sınırlı bir sayıda üretileceğini gösteriyor.

Apple ayrıca talep endişeleri nedeniyle satış tahminlerini değiştirmiş durumda. Özellikle iPhone 15 Pro ve Pro Max modellerinin yüksek fiyat etiketleriyle gelmesi bekleniyor ve bu da potansiyel olarak talebin düşmesine yol açabilir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.