BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Akaryakıtta fren patladı! Cuma günü benzine yeni zam var! İşte olası miktar

Akaryakıt fiyatları tarafında adeta fren patladı. Bugün motorin için 4 TL, benzin fiyatı için 3 TL zam geleceği gündem olurken akaryakıt fiyatları için cuma günü yeni zam beklentisi oluştu. İşte akaryakıta olası zam miktarı... 

10 Ağustos 2023
Akaryakıtta fren patladı! Cuma günü benzine yeni zam var! İşte olası miktar

Akaryakıt fiyatları için bugün kamuoyuna yansıyan zam beklentisi miktarları tartışılmaya devam ederken cuma günü için beklenen zam miktarı da ortaya çıktı. Peki, benzine ne kadar zam gelecek? 

Bugün sosyal medyada motorin fiyatları için 4 TL, benzin fiyatları için ise 3 TL zam geleceği gündeme geldi.

BENZİNE CUMA GÜNÜ ZAM VAR
Akaryakıt zam tartışmaları devam ederken cuma günü (11 Ağustos 2023) benzin fiyatına 1,30- 1, 75 TL arasında zam beklentisi oluştu. Gelecek zam akaryakıt pompa satış fiyatına yansıyacak.

MOTORİNE ZAM KAPIDA
Motorin fiyatına da 1,82 TL zam gelmesi bekleniyor.

Dolar ve brent petrol fiyatlarındaki artış akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansıyor. 

Motorin fiyatı ve LPG (otogaz) fiyatı en son 1 Ağustos’ta zamlandı. Motorinin litre fiyatı 1 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak şekilde 1.07 TL artarak İstanbul’da 37,45 TL’ye çıktı. Benzin fiyatı ise 36,13 TL’den satılıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.