BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir ilçe Pazarında huzur denetimi

KONYA (İHA)- Konya’ nın Seydişehir ilçesi halk pazarında denetim yapan ekipler çok sayıda satışı yasak muşta, sustalı ve kelebek bıçak ele geçirdi. 

04 Ağustos 2023
Seydişehir ilçe Pazarında huzur denetimi

Konya’ nın Seydişehir ilçesi halk pazarında denetim yapan ekipler çok sayıda satışı yasak muşta, sustalı ve kelebek bıçak ele geçirdi.
İlçede meydana gelen kavga olaylarında kullanılan yasaklı suç aletlerinin teminini zorlaştırmak ve satıcılarla ilgili gerekli işlemleri yerine getirebilmek amacıyla Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekiplerince ilçenin kapalı pazar yerinde arama yapıldı.


Yapılan çalışmada dört ayrı pazar tezgâhında satışa sunulan muşta, sustalı ve kelebek tarzı suç aletleri ele geçirilirken, suç aletleri bulundurduğu ve sattığı belirlenen 4 kişi hakkında ise adli işlem yapıldı.
Daha huzurlu ve güvenli bir ilçe için Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlerinin suç ve suçlularla mücadelesinin duraksamadan devam edeceği öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.