BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Para karşılığı haber ve yayın için anlaşmaları bulunduğunu itiraf etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, katıldığı canlı yayın programında başka televizyon kanallarıyla para karşılığı haber ve yayın için anlaşmaları bulunduğunu itiraf etti. 

26 Temmuz 2023
Para karşılığı haber ve yayın için anlaşmaları bulunduğunu itiraf etti.

Seçimlerin ardından krizlere sahne olan CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevden ayrılması beklenirken Kılıçdaroğlu istifa etmeyeceğinin sinyallerini verdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu öncülüğünde başlayan değişim çağrıları karşılıksız kalırken değişimi savunan Halk TV ile CHP arasında yapılan sözleşme CHP tarafından tek taraflı olarak feshedilmişti.

14 Mayıs seçimlerinden Kılıçdaroğlu'nun seçimi kaybetmesi durumunda partisinden istifa edeceğine şeref sözü veren Eren Erdem ise seçimden sonra CHP Genel Başkanı Yardımcılığı görevine getirildi. 

Eren Erdem, Habertürk'te katıldığı canlı yayında dikkat çeken bir açıklamalar yaptı.

CANLI YAYINDA İTİRAF ETTİ

Halk TV ile sözleşmenin tek taraflı olarak feshedilmesinin mimarı olduğu belirtilen CHP’li Eren Erdem para karşılığı haber ve yayın yaptırdıklarını canlı yayında itiraf etti. 

Halk TV ile para karşılığı yayın ve haber konusunda sözleşmeleri olduğunu itiraf eden Eren Erdem, sunucu Mehmet Akif Ersoy'un sorusu üzerine ise 'Başka kanallarla yaptığımız anlaşmalar da var. Bu kanalların ismini vermem doğru olmaz.' dedi.

Erdem açıklamasında, "Halk TV ile anlaşma yapıldı. Bu İsveç'te normal değil ama Türkiye'de normaldir. Başka kanallarda da sözleşme yaptık ama detay açıklayamam. Türkiye'de zorlanarak muhalif görüş beyan ederek birçok mecra vardır ve bunlar iktisadi bunalımlar yaşıyorlar. Bizi en çok eleştirenler de muhalif medyadır." diye konuştu.

 

Eren Erdem CHP'deki krizi örtbas etmeye çalıştı! İmamoğlu sözleri ise olay

Gündem

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.