BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ZEHİR TACİRLERİNE DARBE: 12 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

 

14 Temmuz 2023
ZEHİR TACİRLERİNE DARBE: 12 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri zehir tacirlerine adeta göz açtırmıyor. Zehir tacirleri ve sokak satıcılarına yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Konya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Ereğli Narkotik Büro Amirliği koordinesinde ilçede Uyuşturucu Operasyonu gerçekleştirildi, çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri uyuşturucu satıcılarına yönelik başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Koordineli bir şekilde gerçekleştirilen operasyonla uyuşturucu satıcılarına bir darbe daha vuruldu.

İLÇEDE ADETA TEMİZLİK YAPILDI 

Narkotik ekiplerinin adeta çıkarma yaptığı ilçe merkezinde gerçekleştirilen operasyonlarda uyuşturucu madde bulundurduğu ve uyuşturucu ticareti gerçekleştirdiği tespit edilen 14 şüpheli ekiplerce gözaltına alındı.

Haklarında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan işlem başlatılan 14 şüpheli adliyeye sevk edildi. 12 şüpheli çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.