BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Tüm Aile İçin Adalar’da Keyifli Bir Tatil

 

10 Temmuz 2023
Tüm Aile İçin Adalar’da Keyifli Bir Tatil

İstanbul Adalar’da tatil yapmak isteyenler pek çok farklı konaklama alternatifini değerlendirmeye başlamaktadır. Hem Adalar plaj hem de konforlu konaklama açısından oldukça cazip bir seçenek olan Anka Ayanikola özellikleri bakımından tüm ailenin keyif alabileceği bir yer.

3 yıldızlı butik bir otel olan Anka AyanikolaAdalar hotelhem sunduğu imkânlar açısından hem de plajı açısından ziyaret edenlerin tekrar tekrar gelmek isteyeceği bir yer olarak anılmaktadır. Rezervasyon yaptırdıktan çıkış anına kadar güler yüzlü personeli ve hizmetleri ile ziyaretçilerine unutulmaz tatil anıları vadetmektedir. 

Anka Ayanikola ile Tatiliniz Bir Başka

Toplamda 8 odalı butik bir otel olan Anka Ayanikola aileler için oldukça idealdir. Oda-kahvaltı konsepti ile çalışan otelde 24 saat resepsiyon hizmeti de bulunmaktadır. Bu anlamda Adalar’ı keşfetmeye çıkan misafirler diledikleri saatte konaklama alanına gelebiliyor.

Odalar son derece rahat olup bir ailenin isteyebileceği tüm özellikleri içerisinde barındırıyor. Deniz manzaralı odalarda klima, şömine, banyo, banyo malzemeleri, duş, emanet kasa, televizyon, minibar gibi kullanım alanı ve eşyalar bulunmaktadır.

Benzersiz Anka Ayanikola Plajında Denize Girme Keyfini Yaşayın

Otelin en önemli özelliklerinden bir tanesi de kendisine ait plajı olmasıdır. Adalar paralı plaj örneklerine bakaraktan hem ücretsiz oluşuyla hem de denize girme açısından rahat oluşu ile otelin plajı dikkat çekmektedir. Anka Ayanikola misafirlerine sunduğu ikramlar ile de öne çıkmaktadır. Oda kahvaltı konseptinden faydalanan aileler aynı zamanda beach bar ve snack barda da eşsiz içeceklerini yudumlayabiliyor.

Otelde zaman geçirmek için pek çok aktivite bulunmaktadır. Örneğin akşamları parti ve eğlenceler düzenlenmektedir. Yemek sonrası istenirse plajda uzun bir yürüyüş yapılabilir dilenirse barda arkadaşlarla sohbet içerken bir şeyler yudumlanabilir istenirse parti eğlencesine katılarak dans edilebilir. Kısacası Anka Ayanikola misafirlerine kapsamlı ve unutamayacakları bir tatil vadetmektedir.

Plajda öne çıkan özelliklerden bir tanesi de iskeleAdalar beach ve konforlu locaların bulunmasıdır. Bu localar misafirlere özeldir ve burada hem dinlenmek hem denize girmek hem de keyifli vakit geçirmek mümkündür. Akşam yemeklerinin yenildiği restoranında ise birbirinden çeşitli mutfakların lezzetlerine tanık olmak mümkündür. Her damak zevkine hitap edecek nitelikteki yemekler usta aşçıların ellerinden çıkmaktadır.

Rezervasyon Yaptırarak Rüya Gibi Bir Tatile ilk Adımı Atın

Otelde önceden rezervasyon yaptırarak daha rahat yer bulmak mümkündür. Rezervasyon için otelin irtibat numarası olan 0533 592 54 03’ü aramak mümkündür. Bununla beraber otelin resmi web sitesi olan https://www.ankaayanikola.com/ ziyaret edilerek hem otel hakkında daha fazla bilgi alınabilir hem de Whatsapp destek hattından bilgi edinilebilir.

Eğer otelin sunduğu imkânları görmek isteyenler olursa yine otelin resmi Instagram sayfası olan https://www.instagram.com/ankaayanikola/ ziyaret edilebilir. Otelin web sitesinde yol tarifi de bulunmaktadır. Tariften kolaylıkla otel lokasyonuna ulaşmak mümkündür.

Oteli daha iyi tanımak için Tanıtım Videosu izlenebilir.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.