BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Bozkırda husumetli akrabalar birbirini vurdu! - Hacı Gümüş öldü, kuzeni yaralı...

Konya'nın Bozkır ilçesinde husumetli akrabalar birbirini vurdu! - Hacı Gümüş öldü, kuzeni yaralı... 

10 Temmuz 2023
Bozkırda  husumetli akrabalar birbirini vurdu!  - Hacı Gümüş öldü, kuzeni yaralı...

Konya'nın bozkır ilçesinde aralarında uzun yıllardır husumet bulunan iki kuzen arasında silahlı kavga çıktı tüfekle ateş açan Hacı gümüş'ün hafif yaralandığı Seyfettin Duman silahına sarılıp kuzenini öldürdü

Edinilen bilgiye göre Konya'nın Bozkır ilçesi Kuzören Mahallesi'nde yaşanan olayda Hacı Gümüş ile teyzesinin oğlu Seyfettin Duman arasında çıkan tatışma kısa sürede kavgaya dönüştü

İddiaya göre Hacı gümüş av tüfeği ile ateş açtığı Seyfettin dumanı yaraladı Duman ise bu sırada silahına sarılıp gümüşü vurdu durumu ağır olan Güney  Bozkır  Güney Sınırı Devlet Hastanesine kaldırıdı.

 54 yaşındaki Hacı Gümüş burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı hayatını kaybetti

İhbarla olay yerine gelen Jandarma ekipleri hafif yaralı olan Seyfettin Dumanı gözaltına aldı

Silahlı  saldırıcı  sonucu Ölen Hacı Gümüş teyzesinin oğlu olan Seyfettin Duman arasında 30 yıla dayanan Husumet  olduğu öne sürüldü. Ekipler olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.