BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da Dağda Baygınlık Geçiren Kişi Ambulans Helikopterle Hastaneye Kaldırıldı

Konya'da Dağda Baygınlık Geçiren Kişi Ambulans Helikopterle Hastaneye Kaldırıldı 

09 Temmuz 2023
Konya'da Dağda Baygınlık Geçiren Kişi Ambulans Helikopterle Hastaneye Kaldırıldı

Konya'nın Hüyük ilçesinde dağda baygınlık geçiren bir kişi, ambulans helikopterle yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki zirveye taşınarak hastaneye kaldırıldı. Ot toplamaya giden Ali Ünaldı'nın bayılması üzerine sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Ambulansa ulaşımın güç olması nedeniyle ambulans helikopter istendi ve hasta Konya'ya sevk edildi.

Konya'nın Hüyük ilçesinde, dağda baygınlık geçiren kişi, yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki zirveye taşınarak ambulans helikopterle hastaneye kaldırıldı.

İlçeye bağlı Burunsuz Mahallesi yakınlarındaki Yıldız Dağı'na ot toplamaya giden 65 yaşındaki Ali Ünaldı, bilinmeyen bir nedenle bayıldı.

Dağa birlikte çıktığı arkadaşlarının haber vermesi üzerine bölgeye Hüyük İlçe Jandarma Komutanlığı ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Sarp arazide bayılan Ali Ünaldı'ya ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, ambulansa ulaşımın güç olması nedeniyle ambulans helikopter istedi.

Jandarma ekiplerinin desteğiyle yaklaşık bir kilometre uzaklıktaki zirveye taşınan hasta, ambulans helikopterle Konya'ya sevk edildi.

Burunsuz Mahalle Muhtarı Osman Keşan, özverili çalışmalarıyla hastayı dağlık alandan taşıyarak, ambulans helikopterle naklini sağlayan Hüyük jandarma ve sağlık ekiplerine teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.