BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da uyuşturucu sevkıyatı yapan karı koca yakalandı! 117 bin hap ele geçirildi, 3 tutuklama

Konya’da Narkotik ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Şehir girişinde yapılan yol uygulamalarında Konya'ya uyuşturucu sevkıyatı yapan evli çift ve bir şüphelinin aracından 117 bin adet uyuşturucu hap ve 230 bin lira suç unsuru para ele geçirildi 

09 Temmuz 2023
Konya'da uyuşturucu sevkıyatı yapan karı koca yakalandı! 117 bin hap ele geçirildi, 3 tutuklama

Konya'da uygulama noktasında polis ekipleri tarafından durdurularak arama yapılan aracın gizli bölmelerinde 33 bin adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, araçtaki karı koca gözaltına alındı. Durdurulan bir başka araçta ise, hassas burunlu narkotik köpeği ile yapılan aramada aracın çeşitli yerlerine zulalanmış halde 82 bin adet uyuşturucu hap ve 230 bin lira suç unsuru para ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri zehirlemeye çalışan zehir tacirlerini sokaklardan temizlemeye devam ediyor. Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin Ereğli ilçe girişinde Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte gerçekleştirdiği rutin yol uygulamasında bir araç durduruldu.

konyauyusturucu-karikoca.jpg

Araçta karı-koca olan Eyüp Erol (43) ve Fatma E. (38) çiftinin hareketlerinden şüphelenen polis ekipleri, araçta arama yaptı. Aracı titizlikle arayan narkotik polisleri, gizli bölmelerine zulalanmış halde 33 bin adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Konya'ya uyuşturucu sevkiyatı yaptığı belirlenen çift gözaltına alındı.

KONYA GİRİŞİNDE 82 BİN HAPLA YAKALANDI

Öte yandan Konya girişinde uygulama yapan narkotik ekipleri, şüphe üzerine durdurdukları bir araçta hassas burunlu narkotik köpeği Alex ile arama yaptı. Yapılan aramada aracın çeşitli yerlerine zulalanmış 82 bin adet uyuşturucu hap ve 230 bin lira suç unsuru para ele geçirildi. Araç sürücüsü Osman Yiğitoğlu (36) ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Gözaltına alınan 3 şüpheli, "uyuşturucu madde ticareti yapmak, nakletmek ve kullanmak" suçlarından emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.