BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Fenerbahçe ve Real Madrid, Arda Güler transferini açıkladı!

Fenerbahçe, Arda Güler'in Real Madrid'e transferi olduğunu KAP'a bildirdi. Sarı-Lacivertliler ayrıca sözleşme detaylarını da açıkladı. 

06 Temmuz 2023
Fenerbahçe ve Real Madrid, Arda Güler transferini açıkladı!

Fenerbahçe, Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in anlaşma detaylarını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcumuz Arda Güler'in İspanyol Kulübü Real Madrid CF'e, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 20.000.000 Avro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri Real Madrid CF tarafından ödenecektir.

Transfer bedeline ilaveten, Futbolcunun performansına bağlı olarak Real Madrid CF tarafından, Kulübümüze azami 10.000.000 Avro bonus bedeli ödenecektir.

Ayrıca, Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; Real Madrid CF'in elde edeceği transfer bedelinin %20'si sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödenecektir." denildi.

İMZA İÇİN MADRİD'E GİDİYOR!

Arda Güler, Real Madrid ile sözleşme imzalamak için İstanbul'dan ayrılmak üzere havalimanına geldi.

Özel bir uçakla İstanbul'dan Madrid'e gidecek Arda Güler, sağlık kontrolü sonrası resmi sözleşmeye imza atacak ve anlaşma akşam saatlerinde duyurulacak.

Milli futbolcu, Real Madrid Kulüp Başkanı Florentino Perez'in de katılımıyla yarın TSİ 13.00'te Madrid'in Valdebebas bölgesindeki Real Madrid Sportif Şehri adlı tesislerinde basına tanıtılacak.

REAL MADRİD TRANSFERİ AÇIKLADI!

İspanyol devi Real Madrid, Arda Güler transferini resmen duyurdu. Arda Güler ile 6 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.