BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

LGS Seydişehir 1'İNCİSİ Belli Oldu

İlkokulu ve ortaokulu Özgüven Sistem Kolejinde okuyan Ceylin Karaca ,90 soruda sadece 1 yanlış yaparak ilçe birincisi oldu. 

27 Haziran 2023
LGS Seydişehir 1'İNCİSİ Belli Oldu

Ceylin KARACA:" Bu sürece 8 yıldır hazırlanıyordum. Uzun ve yorucu bir maraton oldu ama  sonunda amacıma ulaştım. 
Bu süreçte benim yanımda olan öncelikle aileme, öğretmenlerime ve özellikle de her anımda yanımda olan okuluma teşekkür ederim. 
Gelecek yıl sınava hazırlanacak olan arkadaşlarıma tavsiyem sabırla bu süreci yönetmeleri olacaktır. Tabii sınava hazırlandıkları kurumda çok önemli . Sekiz yıldır öğrencisi olduğum ikinci evim olan   Özgüven Sistem Kolejine hedeflerime ulaşmak için  güvendim. Ders öğretmenlerimiz bizleri çok iyi takip etti, rehberlik öğretmenlerimiz programlarımızı düzenli yapıp psikolojik destek verdi. Her hafta denemelere girerek eksiklerimi tamamladım ve
sonunda da hedefime ulaştım."dedi .

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.