BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA’DA YASA DIŞI SUÇ ÖRGÜTÜ POLİSİN OPERASYONUYLA ÇÖKERTİLDİ

 

25 Haziran 2023
KONYA’DA YASA DIŞI SUÇ ÖRGÜTÜ POLİSİN OPERASYONUYLA ÇÖKERTİLDİ

Konya’nın Ereğli ilçesinde vatandaşların ev ve iş yerlerini gasp eden suç örgütü polisin yaptığı operasyonla çökertildi. Ereğli ve Karapınar ilçesinde eş zamanlı yapılan operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.

Konya’nın Ereğli ilçesinde birçok vatandaşın evlerini ve iş yerlerini hukuksuzca ele geçiren ve Canpolatlar olarak bilinen suç örgütüne Konya Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünce operasyon düzenlendi.

EŞ ZAMANLI BASKINLA YAKAYI ELE VERDİLER

Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Polislerinin de katıldığı operasyonda Ereğli ve Karapınar ilçelerinde belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yapıldı. 

Neşet C ( 81 ), Ekrem C ( 52 ), Tahsin C ( 47 ), Ahmet C ( 22 ) ve Salih C ( 17 ) isimli 5 şüpheli ekiplerce gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında nitelikli yağma suçundan adli işlem başlatılırken en büyükleri ve suç örgütünün lideri olduğu öğrenilen Neşet Canpolat isimli şüpheli de bastonuyla birlikte adliyeye sevk edildi.

BİR ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Ahmet C çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.