BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA DAHİL 7 İLDE 8 KİŞİYİ 4 MİLYON DOLANDIRAN ŞEBEKE 2 GÜNDE 3 BİN KİŞİYİ ARAMIŞLAR

Konya dahil 7 ilde 8 kişiyi 4 milyon 360 bin TL dolandıran 5 kişi Şanlıurfa'da yakalandı 

24 Haziran 2023
KONYA DAHİL 7 İLDE 8 KİŞİYİ 4 MİLYON  DOLANDIRAN ŞEBEKE 2 GÜNDE 3 BİN KİŞİYİ ARAMIŞLAR

Şanlıurfa'dan telefonla aradıkları Konya dahil 7 ildeki 8 kişiye kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp 4 milyon 360 bin lirasını alarak dolandıran 5 kişi düzenlenen operasyonla yakalandı. Mahkemeye çıkarılan şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi

Şanlıurfa'dan telefonla aradıkları Konya, Ankara, İstanbul, Aydın, Artvin, Çanakkale ve Edirne'deki 8 kişiye kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp 4 milyon 360 bin lirasını alarak dolandıran 5 kişi tutuklandı.

124 POLİSLE BÜYÜK OPERASYON

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtarak vatandaşları dolandırmaya çalışan şebekeye yönelik 15 ekiple toplam 124 polisin katıldığı bir operasyon düzenledi.

7 ilde dolandırıcılık operasyonu

5 ADRESTE 5 KİŞİ YAKALANDI

Akçakale ilçesindeki 5 adrese düzenlenen operasyonda İ.H.T., T.A., M.T.,A.U. ve A.K. gözaltına alındı. Şahısların ev ve işyerlerinde yapılan aramada dolandırıcılık olaylarında kullanılan ve içerisinde adres sorgu programı bulunan 3 adet dizüstü bilgisayar, 23 adet cep telefonu, 1 adet tablet bilgisayar, 2 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve 79 adet kartuş, 2 adet tabanca ve 92 fişek, 33 adet uyuşturucu hap, 5 bin 600 Dolar ve 11 bin Türk Lirası, 1 adet altın bilezik, 4 adet USB harici ve 1 adet hafıza kartı, 5 adet sim kart ve 4 adet sim kart bloğu ele geçirildi.


7 ilde dolandırıcılık operasyonu

2 GÜNDE 3 BİN KİŞİYİ ARAMIŞLAR

Gözaltına alınan şüphelilerin 2 gün içerisinde 3 bine yakın kişiyi dolandırma hedefli uzun süreli arama yaptıkları, İstanbul, Aydın, Ankara, Konya, Artvin, Çanakkale ve Edirne illerindeki 8 kişiyi toplam 4 milyon 360 bin Türk Lirası dolandırdıkları tespit edildi.

7 ilde dolandırıcılık operasyonu

Adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderilirken, emniyet kaynaklarından olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bilgisi verildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.