BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da Nişan bozma kavgasında 1 Kişi ağır yaralandı

Nişan bozma sonrası kavgada göğsünden bıçaklandı! Hava ambulansı ile Konya’ya sevk edildi 

18 Haziran 2023
Konya'da Nişan bozma kavgasında 1 Kişi ağır yaralandı

Konya'nın Kulu ilçesinde daha önce bozulan nişan nedeniyle husumetli olduğu şahısla sözlü tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi sonucu 1 kişi göğsünden bıçaklandı. 26 yaşındaki İ.A. hava ambulansı ile Konya'ya sevk edildi

 Edinilen  bilğiye   göre  Tarafların arasındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.D. yanında bulunan bıçak ile İ.A.'yı göğsünden yaraladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı İ.A. ambulansla Kulu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı İ.A. hava ambulansı ile Konya Şehir Hastanesine sevk edildi.

Öte yandan, olayın şüphelisi M.D. polis ekipleri tarafından yakalanarak ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayın tarafları arasında geçen yıl kız isteme ve nişan olduğu, sonrasında nişanın bozulduğu ve husumet olduğu iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.