BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de Sınav koordinasyon toplantısı düzenlendi

Seydişehir'de Sınav koordinasyon toplantısı düzenlendi 

14 Haziran 2023
Seydişehir'de Sınav koordinasyon toplantısı düzenlendi

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 17 Haziran Cumartesi ve 18 Haziran Pazar günü yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (TYT-AYT ) öncesi Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Seydişehir Sınav Koordinatörlüğü tarafından sınav güvenliği toplantısı düzenlendi.

Kaymakam Deniz Pişkin başkanlığında Kaymakamlık makamında gerçekleşen toplantıya  birim  amirleri  katıldı.

 Kaymakam Deniz Pişkin "Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2023-YKS) #Seydişehir Sınav Koordinasyon Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik.

17 Haziran Cumartesi ve 18 Haziran Pazar günü üç oturumda yapılacak sınava, ilçemizde 13 okulumuzda 2860 aday katılacak.

İlgili kurum yetkililerimizin katılımıyla bugün yaptığımız toplantı sonucunda öğrencilerimizin sorunsuz bir sınav yaşamaları için gerekli her türlü tedbiri planladık. Adaylara şimdiden başarılar diliyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.