BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’da yıldırım düşen evde yangın çıktı!

Konya Akşehir’de kuvvetli yağış esnasında müstakil bir eve yıldırım düştü ardından alevler yükseldi. Yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü, evde büyük çapta hasar meydana geldi. Can kaybı ve yaralanmanın olmadığı olayda mahalleli korku dolu anlar yaşadı. 

14 Haziran 2023
Konya’da yıldırım düşen evde yangın çıktı!

Akşehir ilçesi Nasreddin Hoca Mahallesi Yazıcı Sokak’ta bulunan boş haldeki müstakil evde, kuvvetli yağış sırasında yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı.

Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı olayda, ihbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve belediye ekipleri sevk edildi.

Yangın itfaiyenin müdahalesi ve vatandaşların yardımıyla bitişikteki evlere ve evin önünde park halinde bulunan araçlara sıçramadan söndürüldü.

Mahalle halkının büyük korku yaşadığı olayın ardından ev kullanılamayacak hale geldi. Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya da olay yerine gelerek çalışmaları kontrol etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.