BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seyyid Harun Veli Çevre Düzenlemesi 2. etap çalışmaları sürüyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, Seydişehir ilçesine değer katacak Tarihi Merkez Seyyid Harun Veli Çevre Düzenlemesi 2.etap çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 

14 Haziran 2023
Seyyid Harun Veli Çevre Düzenlemesi 2. etap çalışmaları sürüyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, Seydişehir'e değer katacak Tarihi Merkez Seyyid Harun Veli Çevre Düzenlemesi 2. etap çalışmalarına devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ifadesine yer verilen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kentin 31 ilçesinde önemli eserleri hayata geçirdiklerini belirtti.

Seydişehir'deki Seyyid Harun Veli Hazretleri'nin camisinin ve türbesinin bulunduğu alanda tarihi bir projeyi tamamlamak için yoğun şekilde çalıştıklarını vurgulayan Altay, şunları kaydetti:

"Konya'mızın her bir köşesine hizmet etmek bizim için büyük mutluluk. Seyyid Harun Veli gibi Anadolu coğrafyasının mimarı konumunda olan önemli zatlara hizmet etme imkanı bulduğumuz için ne kadar hamd etsek azdır. Bölgede daha önce birinci etabını tamamladığımız projenin ikinci etabını geçtiğimiz aylarda başlatmıştık. Turizm açısından Konya'mıza ve Seydişehir'imize büyük değer katacağına inandığım bu önemli yatırımı inşallah bu yıl içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. 28 bin metrekarelik alanda sürdürülen ve kamulaştırma bedeliyle yaklaşık 50 milyon liraya mal olacak projenin ilçemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.