BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ekvador'da öldüğü sanılan kadının yakınları, tabut içindeki kadının nefes aldığını fark etti.

Öldü sanılan kadın tabutunda dirildi! Cenazesinde canlanan kadının videosu sosyal medyada viral oldu 

13 Haziran 2023
Ekvador'da öldüğü sanılan kadının yakınları, tabut içindeki kadının nefes aldığını fark etti.

76 yaşındaki Bella Montoya'nın, geçirdiği kalp krizinin ardından kaldırıldığı hastanede öldüğü belirtildi. Yakınları, cenaze töreni öncesi tabut içindeki Montoya'nın kıyafetlerini değiştirirken; kadının nefes almaya çalıştığını fark ettiler.

Montoya tabuttan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. 

BAKANLIK AÇIKLAMA YAPTI
Bakanlık, kadının geçen hafta ani kalp durması geçirdiğini ve hayata döndürme çabalarına karşılık vermediğinin kaydedildiğini bildirdi. 

O sırada görev yapan doktor, hastanın hayatını kaybettiğini rapor etti. Yaşlı kadının oğlu Gilber Rodolfo Balberán Montoya, annesinin sabah 9:00 gibi hastaneye kaldırıldığını ve öğle saatlerinde ölüm haberini aldıklarını söyledi. Ölüm haberinin ardından tabuta konulan kadın, birkaç saat tabutta kaldı. Cenaze töreni için Montoya'yı hazırlamak isteyen yakınları ise kadının nefes almaya çalıştığını gördü.

Sosyal medyada paylaşılan videoda kadının, kapağı açık bir tabutta zar zor nefes almaya paylaşırken görülüyor. Montoya şimdi kendisini kayıtlara ölü olarak geçiren hastanede, yoğun bakımda tedavi görüyor.

OĞLU DAVA AÇMAYA HAZIRLANIYOR
Ekvador basınına açıklama yapan uzmanlar; durumun kas sertliği yaşayarak dış uyaranlara karşı yanıt verememekten kaynaklandığını söyledi. Olayın yaşandığı Martín Icaza Hastanesi ise bir açıklama yapmadı.

Kadının oğlu, hastaneyi ihmalle suçlayarak dava açmaya hazırlanıyo

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.