banner164

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Tavan Vantilatörü Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler?

 

30 Mayıs 2023
Tavan Vantilatörü Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler?

Son yılların popüler serinleme araçları olan tavan vantilatörü konusundaki çeşitlilik her geçen gün artıyor. Bunun nedeni insanların artık daha düşük enerji tüketimine sahip olan ve daha sağlıklı seçeneklere yöneliyor olması. Fakat mevcut çeşitlilik pek çok insan için seçim yapmayı zorlaştırır. Peki tavan vantilatörü seçerken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir ve tavan vantilatörü nereden alınır?

Tavan Vantilatörü Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli?

Bir tavan vantilatörü seçerken teknik özellikler ne kadar önemliyse tasarım özellikleri ve estetik değerler de bir o kadar önemlidir. Ayrıca hangi markaya yöneleceğinizi ve hangi mağazayı tercih edeceğinizi de doğru şekilde belirlemeniz önemli!

Teknik Özellikler

Seçtiğiniz ürünün size işlevsel olarak katkı sağlaması seçim sırasında göz önünde bulundurmanız gereken ilk unsur. Tavan vantilatörü seçerken de şu teknik özellikleri göz önünde bulundurmanız gerekir:

  • Tavan vantilatörlerinin kanat genişliği (çapı), odanın metrekare ölçüsü ve tavan yüksekliğine göre belirlenmelidir.
  • 25 metrekare ve daha küçük odalar için 100 ila 105 cm, 35 metrekareye kadar olan odalar için 110 ila 115 cm kanat genişliği idealdir. 35 metrekareden geniş odalar için ise iki tavan vantilatörü kullanılması önerilir.
  • Farklı mevsimlere ve farklı hava sıcaklıklarına göre dönüş hızını ayarlamak için kademeli bir model tercih etmek gerekir.
  • Ekstra enerji maliyetinden korunmak ve tavanda iki farklı ekipman kullanarak hoş olmayan bir görüntü yaratmamak için aydınlatmalı tavan vantilatörü tercih edilebilir.
  • Sessiz ve sarsıntı yaratmayan modellere yönelmek önemlidir.

Tüm bu teknik özelliklere dikkat etmek işlevsel olarak maksimum verimlilik alabileceğiniz bir tavan vantilatörü modeline sahip olmanızı sağlar.

Tasarım Özellikleri

Nitekim tavan vantilatörü modelleri her ortama uyum sağlayabilecek kadar estetik ürünler. Hatta öyle ki bazı ortamlarda işlevsel özellikleri yüzünden değil, estetik ve dekoratif özellikleri nedeniyle tercih ediliyor. Avrupa tarzı modeller bulabileceğiniz gibi Amerikan tarzı modeller de mevcut. Ayrıca geleneksel, çağdaş ve tropikal tavan pervanesi modelleri arasından da bir tercih yapabilirsiniz.

En Güvenilir Markaya Yönelmek!

Eğer güvenilir bir markaya yönelirseniz, hiçbir zaman yarı yolda kalmazsınız. Hemen hemen tüm otoriteler tarafından dünyanın en iyi markası olarak kabul edilen Hunterfan tavan vantilatörü çok sayıda tasarım seçeneği, dayanıklılığı ve ömür boyu sessizlik ve motor garantisi ile tercih edilebilecek ilk marka durumunda bulunur. 135 yıllık bir geçmişe sahip olan marka, dünya genelinde en çok tercih edilen tavan vantilatörü üreticisidir. Üstelik yetkili satıcı aracılığıyla yedek parça ya da yetkili servis desteğine ulaşmak da mümkün. Elbette buna ihtiyacınız olursa!

Tavan Vantilatörü Nereden Alınır?

Herhangi bir sorun yaşadığınızda doğrudan alışveriş yaptığınız mağaza ile geçmek ve sorununuzu kısa süre içerisinde çözmek istersiniz. Bunu size ancak güvenilir satıcılar sağlar. Bu yüzden ilk tercihiniz her zaman yetkili satıcılar olmalıdır. Ayrıca web sitesi içerisinde kullanıcı yorumlarına yer vermesi, kullanıcı geri dönüşlerinin olumlu olması gibi özellikler de göz önünde bulundurulmalıdır. Bir diğer yandan seçim yapmanın kolaylaşması ve farklı marka ve modeller arasında mukayese etmenin mümkün olabilmesi için ürün çeşitliliğinin de geniş olması önemlidir.

Tavanvantilatoru.com Hunter Fan markasının yetkili satıcısı konumundadır. Bu markaya ait tüm modeller incelenebilir ve hızlı şekilde sipariş oluşturulabilir. Siz de tavan vantilatörü modellerini incelemek, yedek parça ve yetkili servis desteği hakkında bilgi almak isterseniz, tavanvantilatoru.com’u tercih edebilirsiniz.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.