banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KIZILAY SEYDİŞEHİR ŞUBE BAŞKANLIĞINDAN BASIN AÇIKLAMASI

KIZILAY SEYDİŞEHİR ŞUBE BAŞKANLIĞINDAN BASIN AÇIKLAMASI 

30 Mayıs 2023
KIZILAY SEYDİŞEHİR ŞUBE BAŞKANLIĞINDAN BASIN AÇIKLAMASI

                Seydişehir Kızılay Şube Binamızda Şanlı Türk Bayrağımızın üzerine Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın resminin asıldığına dair haber ve görselin basınla paylaşıldığı ve bu durumun kurumumuza mal edilmeye çalışıldığı üzülerek görülmüştür.

                İlgili haber ve görsellerde görüldüğü üzere, Bayrağımız ve Cumhurbaşkanımıza ait poster teras kat bölümünden binamızın son katına asılmıştır. Söz konusu binamızda 11 faal kiracımız bulunmakla birlikte, teras bölümü de ortak kullanım alanıdır. Seçim akşamı da binamız ve çevresinde binlerce insanın bulunduğu bir yoğunluğun yaşandığı aşikârdır. Kim tarafından ve ne şekilde gerçekleştiği yetkililerimizce bilinmeyen bu konunun Şubemize mal edilmeye çalışılması açıkça kötü niyet göstermektedir. Açıkça ifade etmekten gurur duyduğumuz üzere, Şanlı Türk Bayrağımız ve temsil ettiği mânâ, bizler için tartışmaya açık   bir  konu değildir. Hiçbir kişi ve kurum Şanlı Bayrağımızın üzerinde yer almamıştır ve alması da söz konusu değildir.

                Bizler için Şanlı Bayrağımız her türlü siyasi çekişmenin de üzerindedir. Temsilciliğimizin Şubeye dönüşümünden sonra bir takım çevreler tarafından başlatılan karalama kampanyasının bir parçası olduğunu düşündüğümüz bu haber ve paylaşımların, Şubemizi yıpratma çabasından başka bir anlamı olmadığı görülmektedir.

Tüm bu kapsamda Şubemizin, ilgili olayla bir ilgisi olmadığını, olayın öğrenilmesi ile birlikte derhal gerekli işlemin yapıldığı ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ait posterin, Bağımsızlığımızın sembolü Ay yıldızlı hilalimiz ve rengini Şehit kanlarımızdan almış, Şanlı Türk Bayrağımız üzerinden kaldırıldığını ve konunun Şubemizle bir ilgisinin olmadığını, Şubemize yönelik iftira ve algı kampanyasını esefle kınadığımızı değerli kamuoyunun bilgilerine arz ederiz. 

   Türk Kızılay

Seydişehir Şube Başkanlığı

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147