BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Doğa Solar

 

30 Mart 2023
Doğa Solar

Enerjiniz doğadan anlayışı ile yola çıkan Doğa Solar  enerji santrallerinin kurulumu üzerine çalışıyor. Firmanın çalıştığı enerji santral türü ise yenilenebilir enerjidir. 2014 yılında kapıların açan firma doğaya dost olan yenilenebilir enerjinin gelişim ve kullanımının artmasını sağlamak adına iş birliklerinde bulunuyor.

Yaptığı iş birlikleri ve üretimler sayesinde de sektörünün öncüsü konumunda yer alıyor. Ürünlerinin tamamı Türk malı olduğu bu alanda Türk malının tercih edilmesi konusunda da öncülük ediyor.

Doğa Dostu Solar Ürünleri

Enerjinin doğadan sağlanması anlayışı doğrultusunda 9 senedir çalışan firmanın ürünleri doğa dostu olmaları sayesinde hem Türkiye’de hem de Avrupa ülkelerinde tercih ediliyor. Böylelikle doğaya zarar vermeyen aksine doğadan yararlanılan ürünlerin kullanım oranının artması sağlanıyor.

Firmanın tasarım, üretim ve kurulum aşamasında deneyimli kadro ile çalıştığı ürünlerinin isimleri şu şekildedir; konut-fabrika çatı, farmpower mobil ve tracking güneş takipli güneş enerji santrallidir. Bunun dışında tarım sulama sistemi üzerine çalışıyor. Ürettiği tarım sulama sistemi ise sabit güneş enerjili oluyor. Böylelikle güneş enerjisinden yararlanılarak üretim ve sulamanın yapılması mümkün oluyor.

Enerji Tasarrufu Sağlayan Santraller

Yenilenebilir güneş enerjisi üzerinde deneyim kazanmış olan firmanın kurulum gerçekleştirdiği enerji santralleri enerjinin tasarruf edilmesini sağlıyor. Böylelikle gereksiz harcama yapılmamış oluyor.

Ayrıca kurulmuş olan santraller arasında güneş takipli santraller bulunuyor. Bu santralde güneş takibi yapılıyor ve güneşin bulunduğu yere göre paneller ayarlanıyor. Bu ayarlama hem güneşin boşa gitmesini engelliyor hem de verimin artmasına yardımcı oluyor.

Enerji Santrali Kurulumunda Gücün Adresi

Yenilebilen güneş enerji santrallerinin kurulumu üzerine çalışan firma güçlü performansı ile dikkat çekiyor. Yerli ve yabancı müşterileri için firma tarafından kurulum yapılan santral sayısı 100’ü buluyor. Bu santrallerde kurulum ve çalışma yöntemleri doğru şekilde ayarlandığı için maksimum enerji üretimi sağlanıyor.

Ayrıca tasarruf yapılarak üretilen enerjinin daha uzun süreli kullanılabilmesi sağlanıyor. Santrallerin kurulumunu yapması içinse firma güneş enerji sistemlerini tanıyan ve tecrübe edinen ekibiyle çalışıyor. Böylelikle santralin doğru şekilde kurularak üretime başlaması sağlanıyor.

Tarım Sulama Sistemi Çalışmaları

Güneş enerji santrali deneyimine sahip olan firma tarım sulama sistemi kurulumunu da gerçekleştiriyor. Firmanın öncülüğünde kurulan tarım sulama sistemi sabit güneş enerjili sistem oluyor. Bu sistemin sayesinde elektrik kullanamayan tarım alanları elektriğe kavuşurken sulamayı gerçekleştirebiliyor. Böylelikle üretim elektrik olmadığı için aksamamış oluyor.

https://dogasolar.com.tr/

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.