BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYADA UMUMA AÇIK İŞ YERLERİ ARASINDA ÇIKAN SİLAHLI ÇATIŞMADA BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ !

UMUMA AÇIK İŞ YERLERİ ARASINDA ÇIKAN SİLAHLI ÇATIŞMADA BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ ! YAKALANAN İŞ YERİ SAHİBİ VE ÇALIŞANLARI SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI 

22 Mart 2023
KONYADA UMUMA AÇIK İŞ YERLERİ ARASINDA ÇIKAN SİLAHLI ÇATIŞMADA BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ !

Olay geçtiğimiz günlerde Konya merkez Selçuklu ilçesine bağlı Horozluhan Mahallesinde birçok ruhsatsız umuma açık iş yerlerinin (eğlence mekanı) bulunduğu bölgede meydana geldi. 

İddiaya göre; Uğur Kolçak ruhsatsız umuma açık iş yerinde eğlenip alkol aldıktan sonra iş yerinin kapısının önüne hava almaya çıktı. Uğur Kolçak (26) kapının önünde aracına yaslanır vaziyette bulunduğu esnada komşu umuma açık iş yeri işletmecisi Ziyaettin Çokkaynar (25) alkollü ve madde etkisinde bu iş yerine gelerek Uğur Kolçak'a iş yeri çalışanı zannederek kapıyı aç dedi, Uğur Kolçak'ın ben senin kapıcın mıyım şeklinde cevap vermesi üzerine ikili arasında tartışma başladı.

Tartışmaya Uğur Kolçak'ın eğlendiği iş yerinin sahipleri de dahil olurken, Uğur Kolçak'ın arkadaşı Memduh Kahveci (27)  kalabalığı dağıtmak amaçlı araçta bulunan kuru sıkı tabanca ile havaya ateş etti. Bunun üzerine iki iş yeri sahibi ve çalışanları Uğur Kolçak'ı kovalamaya başladı. 

KENDİNİ KURTARMAK İSTERKEN MAGANDALARIN ARASINDA KALDI

Silahların patlamasıyla Uğur Kolçak elli metre ilerideki başka bir umuma açık iş yerine koşarken bu iş yeri sahipleri ve çalışanlar silahlı saldırıya uğradıklarını düşünerek ateşli karşılık verdi. Üç grubun çatışması ortasında kalan şahıs kolundan ve boyun kısmından yara aldı.

TÜM DELİLLERİ ORTADAN KALDIRAN SUÇ MAKİNELERİ POLİSİN TİTİZ ÇALIŞMASI SONUCU TEK TEK YAKALANDI

Olay yerinden gelen silah sesleri sonrası bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği Ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Yapılan çalışmalarda Uğur Kolçak'ın cesedi olay yerinin yaklaşık yüz metre ilerisindeki sokakta bulundu. Olay yerinde bulunan boş kovanların ortadan kaldırıldığını, iş yerlerine ait kameraların söküldüğünü gören Cinayet Büro Amirliği Ekipleri görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu.

ŞÜPHELİLERİN ONLARCA SUÇ KAYDI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Edinilen bilgiye göre görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda suç makinesi şüpheliler saklandıkları adreslerde tek tek yakalanarak gözaltına alındı.
Görgü tanığı olan müşterilerden alınan ifadeler doğrultusunda, gasp, yağma, kasten yaralama, uyuşturucu kullanma ve daha bir çok suçtan 26 adet kaydı olan işletmeci Ziyaettin Çokkaynar (25), işletmenin ortağı yağma, gasp, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, kasten yaralama, mühür bozma ve benzeri 24 suç kaydı olan Mehmet Sansarcı (58), hırsızlık, uyuşturucu kullanma, kasten öldürme, kasten yaralama suçlarından 4 adet kaydı olan iş yeri çalışanı Gökhan Yurttaş (30), hırsızlık, çocuk kaçırma, alı koyma, cinsel saldırı, mühür bozma ve benzeri suçlardan 17 kaydı olan iş yeri sahibi Murat Can (25), tefecilik, kasten yaralama, tehdit, hakaret ve benzeri suçlardan 9 adet kaydı olan Mustafa Aslıvar (30), Tehdit, hakaret ve kasten yaralama suçlarından kaydı olan Hayrettin Kubat (24); umuma açık iş yerine Uğur Kolçak’la birlikte eğlenmeye gelen ve kasten yaralama, tehdit, hakaret suçlarından 5 adet kaydı olan Memduh Kahveci (27) ve kasten yaralamadan kaydı olan Muhammed Ali Kolçak (23) yakalanarak gözaltına alındı.

4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Memduh Kahveci ve Muhammet Ali Kolçak serbest bırakılırken Murat Can ve Mehmet Sansarcı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ziyaettin Çokkaynar, Gökhan Yurttaş, Hayrettin Kubat, Mustafa Aslıvar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.