BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR TEKNİK SPOR İLÇEMİZE İLKLERİ YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR.

SEYDİŞEHİR TEKNİK SPOR İLÇEMİZE İLKLERİ YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR. 

17 Mart 2023
SEYDİŞEHİR TEKNİK SPOR İLÇEMİZE İLKLERİ YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR.

Kulüp Başkanı Abdullah BALCI yaptığı açıklamada şunları söyledi: ” Bilindiği üzere 2012 yılında kurulan kulübümüz ilk olarak futbol branşında faaliyete başlamış ve o yıl katıldığı U15 futbol liginde şampiyon olmuştu. Çalışmalarına devam eden kulübümüz futbol branşının yanında 2017 yılında Voleybol branşını açmış ve üç yıl üst üste Bölgesel Amatör Ligi’nde boy göstermiştir. Kulübümüz bünyesinde Satranç, judo, Hentbol ve Taekwondobranşlarıda mevcuttur.

2022 yılından itibaren altyapı çalışmalarına hız veren kulübümüz Konyaspor’a bir sporcu transfer etmiş ve Konyaspor’un talebi üzerine ilçemizde Konyaspor Futbol Okullarının devam ettirilmesi konusunda kulübümüzle anlaşmaya varılmıştır. Nisan 2022 Yılından bu yana Konyaspor Futbol okulu olarak faaliyet veren kulübümüz aralıksız çalışmalarına devam etmiş ve geçen sezon U14 liginde son maça kadar lider gelmiş beraberliğin bile lehimize olduğu  son maçta  talihsiz yediğimiz iki golle grubu ikinci tamamladık. Yine Bu sezon U14 liginde mücadele etmiş ve ligi 5. Sırada ilçemiz takımlarının ve birçok merkez takımların üzerinde ligi tamamlamıştır.

VOLEYBOL BRANŞINDADURUM NE?

Voleybol branşında ise kulübümüz,alanında Uzman Voleybol Antrenörleri eşliğinde Nisan 2022 den bu yana altyapı faaliyetine ağırlık vermiş ve yaş gruplarından oluşturulmuş 7 grupta(2004-2005-2006-2007-2008-2009-2010-2011-2012-2013-2014-2015-2016 doğumlular) çalışmalarını sürdürmektedir.

İlçemiz adına ilkleri yaşatan kulübümüz, Seydişehir tarihinde İlk olarak bayanlar kategorisinde Voleybol Liginde boy göstermektedir. 2022-2023 sezonunda tamamı Seydişehir’in öz evlatları olmak üzere toplam 3 kategoride ( MİDİ KIZ ,  KÜÇÜK KIZ ve YILDIZ ERKEK kategorilerinde) voleybol liginde mücadele etmekteyiz. Midi kız maçlarını tamamlayan kulübümüz şuan aktif olarak devam eden Küçük Kız ve Yıldız Erkek kategorilerinde mücadele etmektedir.

Seydişehir Teknik Spor Kulübü olarak,  Siz Değerli Seydişehir halkını 19 Mart 2023 Pazar günü saat 13.00’te yapacağımız Selçuklu Belediye Spor Kulübü Küçük Kız Voleybol Maçına ve hemen arkasından saat 14.30 da Gökçem Eğitim Spor Kulübü ile Oynayacağımız Yıldız Erkek Voleybol maçına takımlarımızı desteklemeye ve unutulmuş Voleybol heyecanını yaşamaya davet ediyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.