BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Polimer Kil

 

27 Şubat 2023
Polimer Kil

Polimer kil, her türlü nesneyi yapmak için kullanılabilen plastik bir malzemedir. Birçok renkte gelir ve istediğiniz herhangi bir şekle kalıplanabilir.Polimer kil, istediğiniz şekilde şekillendirilebilen veya kalıplanabilen bir plastik malzeme türüdür. Düşük sıcaklıklarda bir fırında pişirildiğinde farklı renklerde gelir ve sertleşir. Poliamidler, çok esnek olmasalar da güçlü ve dayanıklı oldukları için genellikle plastik olarak kullanılırlar.

Polyester kumaşlar da güçlüdür ancak poliamidler veya naylon gibi plastik malzemelerden daha esnektir.Polimer kil, akrilik asit ve vinil asetat monomerinden yapılan bir polimerdir. Polimer kil ısıtıldığında yumuşak ve esnektir, ancak soğuduğunda sert ve esnek hale gelir. Birçok şekle kalıplanabilir, ardından parçayı sertleştirmek için fırınlanabilir.

Ortaya çıkan ürün güçlü suya dayanıklıdır. Takı, heykel veya diğer dekoratif öğeler yapımında kullanım için geniş bir renk yelpazesi mevcuttur.Polimer kil, herhangi bir şekle kalıplanabilen ve sertleşmesi için fırında pişirilebilen bir plastik türüdür.Takı, heykelcik ve diğer dekoratif objeler yapmak için harika bir malzemedir.https://www.hobi24.com/kil-hamurlari sayfasında bu tarz ürünleri inceleyebilirsiniz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.