BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de Kız Meslek lisesi öğrencileri depremzedeler için uyku tulumu üretiyor

Seydişehir Leman Kadir Parıltı Kız meslek lisesi öğrencileri, tüm Türkiye’nin seferber olduğu deprem bölgesi için uyku tulumu üretimine başladı. 

16 Şubat 2023
Seydişehir'de  Kız Meslek lisesi öğrencileri depremzedeler için uyku tulumu üretiyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgedeki arama kurtarma çalışmalar aralıksız sürüyor. Bir yandan can kurtarmak için seferber olan ekipler, biryandan da soğukla mücadele ederek zorlu süreç geçiriyor. Seferberliğin başlatıldığı bölge için meslek liseleri de harekete geçti.  Seydişehir Kadir Parıltı Kız Meslek Lisesinde öğrenciler deprem bölgesinde kurulan çadır kentlerde yaşam mücadelesi veren depremzedeler için uyku tutulumu üretmeye başladı.

 İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar "Seydişehir Depremde Tek Yürek. Leman Kadir Parıltı Kız Meslek Lisesinde, deprem bölgesine gönderilmek üzere, uyku tulumu üretimi başladı. Pandemi döneminde maske ve tulum üreten okulumuz, şimdi de uyku tulumu üretiyor. Emeği geçenlerden Allah razı olsun."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.