BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Beyşehir'de kayıp olarak aranan iki arkadaş kazada can vermiş!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde sürücünün kontrolünden çıkan otomobil tarlaya devrildi. Araçtan fırlayan sürücü Derviş Akkuş ile arkadaşı Özcan Gevrek hayatını kaybetti. İki arkadaşın hakkında ailelerinin kayıp başvurusunda bulundukları öğrenildi. 

16 Şubat 2023
Beyşehir'de  kayıp olarak aranan iki arkadaş kazada can vermiş!

Anadolu Ajansı’nda (AA) yer alan haberdeki iddiaya göre; sabah saatlerinde yoldan geçen bir vatandaş, tarlada devrilmiş 42 ABY 898 plakalı bir otomobil ile araç dışında iki kişinin hareketsiz yattığını gördü.

İKİ ARKADAŞ ORACIKTA CAN VERMİŞ

Vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen jandarma ekipleri, aracın kontrolden çıkarak tarlaya devrildiğini, sürücü Derviş Akkuş ile arkadaşı Özcan Gevrek’in araçtan fırladığını tespit edildi.  

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Akkuş ve Gevrek’in öldüğü belirlendi. Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri ekiplerinin incelemelerinin ardından iki kişinin cansız bedeni Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Hüyük istikametinden Beyşehir yönüne seyir halinde olan otomobilin sürücü Akkuş'un Doğanbey, Gevrek’in ise Yenidoğan mahallelerinde yaşadığı öğrenildi.

KAYIP BAŞVURUSU YAPILMIŞ

Öte yandan kazada hayatını kaybeden Derviş Akkuş ile Özcan Gevrek hakkında ailelerinin önceki gün jandarmaya giderek kayıp başvurusunda bulundukları öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.