BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehirli küçük Zehra Önce kumbarasını sonrada tüm birikimini depremzedelere gönderdi.

Seydişehir İHH Temsilciliğine Önce kumbarasını sonrada tüm birikimi getirerek depremzedelere gönderilmesini isteyen Zehra İHH çalışanlarını duygulandırdı. 

12 Şubat 2023
Seydişehirli küçük Zehra  Önce  kumbarasını sonrada  tüm birikimini  depremzedelere  gönderdi.

Konya İHH İnsani Yardım Vakfı Seydişehir Temsilciliği  olarak milletimize çok geçmiş olsun diyoruz. 

Ülkemizde yaşanan ve 10 ilimizde etkili olan, dünyanın en büyük deprem afetlerinden birinin yaşandığı bölgeye yardım elleri uzanmaya devam ediyor. İHH vakfı ve Seydişehir Temsilciliği olarak ilk saatten itibaren tüm imkanlarımızla yaraları sarmaya gayret ediyoruz. 

Milletimizin dayanışma içerisinde bu sıkıntıları da aşacağına inancımız tamdır. Bunun en güzel örneğini: Önceki gün kumbarasında biriktirmiş olduğu paraları depremzede kardeşlerine getiren Zehra kardeşimiz bugün  de kendisi için biriktirdiği parayı yine depremzede kardeşlerine göndermek üzere Vakfımıza bağışlayarak göstermiştir. 

Böyle yüreği güzel evlat yetiştiren ailemize, duyarlılığı için ise Zehra kardeşimize teşekkür ederiz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.