BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir İlçe Müftülüğü’nce ‘Gençliğe değer yarıyıl kampı’ gerçekleştirildi.

Seydişehir İlçe Müftülüğü’nce ‘Gençliğe değer yarıyıl kampı’ gerçekleştirildi. 

01 Şubat 2023
Seydişehir İlçe Müftülüğü’nce ‘Gençliğe değer yarıyıl kampı’ gerçekleştirildi.

Kamp etkinlikleri kapsamında Seydişehir İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından kitap okuma, şehitlik ziyareti, Kuğulupark'ta hayvanlara yiyecek verme, Regaip Gecesi'nde ve Cuma günü Seyyid Harun Veli Camii'nde sabah namazı buluşması, İlçe Müftüsü ve vaizler tarafından sohbetler, Konya'daki dini ve tarihi mekanlarla müzeler, bilim merkezi ve gençlerin ilgisini çeken diğer mekanlara gezi tertip edildi.

Gençliğe değer yarıyıl kampı ile ilgili bilgi veren Müftü Adem Bebek, “Kamp vesilesiyle gençler birbiriyle tanışma, kaynaşma imkanı buldular, güzel ahlâkî kazanımlar elde ettiler. Gençlerimizin yetişmesi için özverili çalışmalarından ötürü Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğü’nde görev alan din görevlilerimize, programın Konya ayağında ev sahipliği ve rehberlik sebebiyle de Konya İl Gençlik Koordinatörlüğümüze teşekkür ederiz. Gençlere sabah kahvaltısı ikram edip, Konya gezisi için otobüs tahsis eden ilçemiz Belediye Başkanlığı’na da şükranlarımızı sunarız.”dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.