BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kirpik Lifting Nedir?

 

25 Ocak 2023
Kirpik Lifting Nedir?

Mükemmel kirpiklere sahip olmak söz konusu olduğunda, kirpik liftinginden daha iyi bir yol yoktur. Kirpik lifting, doğal kirpiklerinizi 8 haftaya kadar kaldıran ve kıvıran yarı kalıcı bir prosedürdür. Uzatma veya rimel kullanmaya gerek kalmadan onlara güzel bir kıvrım verir.
Kirpik lifting işlemi kirpiklerinizi temizleyerek ve göz kapağının alt kısmına silikon çubuk uygulayarak başlar. Çubuk, daha sonra ona karşı fırçalanan ve özel besleyici solüsyonlar kullanılarak yerine kaldırılan kirpikler için bir ankraj olarak kullanılır. Bu çözüm, kirpiklerinizi kaldırırken bakım yapmanıza ve korumanıza yardımcı olarak, uzun süre kalıcı kıvrılma ile sağlıklı görünen kirpikler sağlar.

Tamamlandığında, gün boyunca sürekli olarak maskarayı yeniden uygulamak veya uzantıları değiştirmek gibi düzenli bakım sorunları olmadan, şaşırtıcı derecede kıvrık ve hacimli görünen kirpiklere sahip olacaksınız.

Kirpik Lifting Faydaları

Kirpik lifting için en iyi ürünü seçerken dikkat etmeniz gereken birkaç nokta var. Birincisi, kullanmak istediğiniz ürün türüdür. Kirpik lifting ürünlerinin iki ana tipi vardır: kit içinde gelenler ve tüp içinde gelenler. Kitler genellikle serum, pedler ve fırçalar dahil olmak üzere germe için ihtiyacınız olan her şeyi içerir. Tüpler daha ucuz olma eğilimindedir ve çoğu eczanede bulunabilir.

Dikkate alınması gereken ikinci şey, ürünün içeriğidir. Seçtiğiniz ürünün gözleriniz için güvenli olduğundan ve herhangi bir tahrişe neden olmayacağından emin olmak istersiniz. Kirpik kaldırma serumları tipik olarak kirpiklerinizi güçlendirmeye ve bakım yapmaya yardımcı olan bir protein olan keratin içerir. Bazı serumlar ayrıca kirpiklerinizi beslemeye yardımcı olabilecek vitaminler ve mineraller içerir.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.