BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ukrayna'da yerleşim alanına helikopter düştü: İçişleri Bakanı dahil 18 ölü

Ukrayna'nın Brovary kentinde bir bakımevi ve anaokulunun yakınına helikopter düştüğü duyuruldu. Olayda İçişleri Bakanı, yardımcısı ve müsteşar dahil 18 kişinin öldüğü açıklandı. Ölenlerden üçünün çocuk olduğu bildirildi. 

18 Ocak 2023
Ukrayna'da yerleşim alanına helikopter düştü: İçişleri Bakanı dahil 18 ölü

Moskova

Ukrayna Emniyet Müdürü İgor Klimenko, yazılı açıklamasında, Kiev bölgesine bağlı Brovary şehrinde Acil Durumlar Hizmetleri'ne bağlı bir helikopterin düştüğünü duyurdu.

Kazada Monastırskiy ve yardımcısı Yevgeniy Yenin'in hayatını kaybettiğini kaydeden Klimenko, kaza nedeniyle 2'si çocuk toplam 16 kişinin öldüğü bilgisini paylaştı.

Yaralanan 22 kişinin de hastanede tedavi altına alındığını belirten Klimenko, ilgili tüm birimlerin olay yerinde çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

Ukrayna basınında yer alan haberlerde, helikopterin bir anaokulu yakınlarına düştüğü ve kazanın yaşandığı bölgede yangın çıktığı belirtildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.