BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de Koop Bakkal uygulaması Başladı

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri ile bakkalların yeni iş birliği dahilinde yürütülen "Koop Bakkal" uygulaması, Konya'nın Seydişehir ilçesinde de hizmet vermeye başladı. 

06 Ocak 2023
Seydişehir'de Koop Bakkal uygulaması Başladı

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde olduğu gibi Türkiye'nin tüm bakkallarında da daha ucuza satışı hedefleyen KOOP Bakkal Projesi başlıyor. Proje ile daha fazla tüketiciye ulaşmak hedefleniyor. Proje ile Kooperatif Marketler'de yer alan temel tüketim ürünleri  KOOP Bakkallarda da rahlardaki yerini alacak. Bakalım bu ürünler hangileri olacak? Gelin, KOOP Bakkal olma şartları ile konunun detaylarını birlikte inceleyelim;
Mahalle bakkallarının piyasayı canladıracak bir proje olduğunu düşündükleri 'KOOP Bakkal Projesi' ile Kooperatif Market'lerde satılan 120 temel tüketim maddesinin satışını kapsayacak. Bu kapsamda; un, makarna, salça, bakliyat, çay, şeker, ayçiçek ve zeytinyağı, süt ve süt ürünleri ile temizlik ürünlerinin yer alacağı düşünülüyor. Belirlenen ürünlerin fiyatlarının Kooperatif Market'lerdekilerle aynı olacağı da belirtiliyor.
Projenin zamanla yaygınlaştırılması planlanıyor. 2023 yılı içinde depo ve lojistik ağına uygun olan illerde, projenin 1000 noktada hayata geçmesi hedefleniyor. Uzun vadede ülke geneline yayılacağı planlanan proje hedefleri arasında; 5 büyükşehirde 100'den fazla, diğer şehirlerde ise 50'şer adet KOOP Bakkalın sisteme dahil edilmesi yer alıyor. 

Böylece, 5 büyükşehirde 500, diğer şehirlerde 3800 olmak üzere toplam 4300 KOOP Bakkal hedefine ulaşılması bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.