BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da askeri personelin bulunduğu araç kaza yaptı: 2 asker şehit

Konya -Adana karayolunda kaza meydana geldi. Yoğun sis nedeniyle meydana gelen kazada 2 asker şehit oldu. 2 asker ise yaralandı. 

04 Ocak 2023
Konya'da askeri personelin bulunduğu araç kaza yaptı: 2 asker şehit

Yoğun sis nedeniyle Konya -Adana karayolunda askeri personelin bulunduğu araç kaza yaptı. Meydana gelen kazada 2 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı.Konya’da askeri personelin bulunduğu araç kaza yaptı: 2 asker şehit

Konya -Adana karayolunda askeri personelin bulunduğu resmi plakalı kamyonet Konya istikametine doğru seyir halindeyken, 42 ABV 596 plakalı tıra arkadan çarptı.

Yoğun sisin neden olduğu kazada 2 asker şehit olurken, 2 asker de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı askerler, Konya Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.