BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KAÇIŞ YOLU OLARAK MEZARLIK YOLUNU KULLANAN OTO FARESİ, POLİSİN KAPANINDAN KURTULAMADI

OTOMOBİLLERDEN HIRSIZLIK YAPTIKTAN SONRA KAÇIŞ GÜZERGAHI OLARAK MEZARLIK YOLUNU KULLANAN OTO FARESİ, POLİSİN KAPANINDAN KURTULAMADI 

23 Aralık 2022
KAÇIŞ YOLU OLARAK MEZARLIK YOLUNU KULLANAN OTO FARESİ, POLİSİN KAPANINDAN KURTULAMADI

Konya polisi yine bir oto faresinin peşindeydi. Kapana kısılacağını fark eden hırsız izini kaybettirmek için şapka, gözlük ve maskeyle kamufle olmaya çalıştı, mezarlığa giderek hedef şaşırtmayı denedi ancak Konya polisinin titiz çalışması hırsızın tüm planlarını alt üst etti. 3 ayrı adreste bulunan 3 ayrı araçtan hırsızlık yapan şüpheli kısa sürede yakayı ele verdi. 

Konya’da yaşanan bir hırsızlık olayı artık bu kadarına da pes dedirtti. Selçuklu İlçesi’nde güpegündüz bir AVM’nin otoparkındaki araçtan tencere ve para çalan oto faresi aynı ilçede 2 farklı adreste 2 ayrı araçtan da hırsızlık yapmaktan çekinmedi.

Aldığı ihbarlarla harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Otodan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çok sayıda vatandaşın uğrak noktası olan bir AVM’nin açık otoparkındaki bir araçtan üstelik de gündüz saatlerinde tencere ve para çalındığını öğrendi. 

KAÇIŞ GÜZERGAHI MEZARLIK OLDU
Söz konusu olayla ilgili yaklaşık 40 saatlik kamera kaydı izleyen polis ekipleri şüphelinin hırsızlığı gerçekleştirmek için mezarlık yolunu güzergah olarak kullandığını gördü.

Kamera görüntülerinde hırsızlığı yapmak için mezarlığın içinden yürüyerek AVM otoparkına gelen şüphelinin adının Naim AKDENİZ olduğu ve tanınmamak için gözlük, maske ve şapkayla kamufle olmaya çalıştığı görüldü. Kamera kayıtlarına göre otoparka gelen Naim AKDENİZ park halindeki arabaların kapısını tek tek yokladıktan sonra kapısının kilitli olmadığını anladığı bir araçtan tencere ve para çalıyor. Ardından hiç birşey olmamış gibi rahat tavırlarla koltuk altına aldığı tencereyle oradan uzaklaşan şüpheli yine geldiği gibi mezarlıktan geçerek izini kaybettirmeye çalışıyor.  

Ekiplerin titiz çalışması sonucu yakalanan şüphelinin aynı ilçede farklı günlerde ve farklı adreslerdeki 2 araçtan da ses sistemi, amfi ve para çaldığı tespit edildi. 

Emniyete götürülen ve çeşitli suçlardan 8 adet suç kaydı olduğu öğrenilen Naim AKDENİZ, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.