BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA’DA 113 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI OLAN 19 KİŞİ TUTUKLANDI 

KONYA’DA ARANAN ŞAHISLARA YÖNELİK OPERASYON: Toplam 113 Yıl Hapis Cezası Olan 19 Kişi Tutuklandı 

23 Aralık 2022
KONYA’DA 113 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI OLAN 19 KİŞİ TUTUKLANDI 

2022 yılında çok sayıda başarılı operasyona imza atan Konya Emniyeti, vatandaşın huzuru ve güvenliği için yılın son günlerinde de operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. 

Konya’da haklarında arama kararı bulunan 33 kişi polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Şahıslardan 19’u tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, aranan şüpheli ve hükümlülerin yakalanmasına yönelik operasyonlarına bir yenisini ekledi. Ekipler düzenledikleri operasyonlarda “silahla yağma, hırsızlık, kasten yaralama” gibi çeşitli suçlardan aranan 33 kişiyi farklı adreslerde yakaladı.

113 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI OLAN 19 KİŞİ TUTUKLANDI 

Yakalanan şahıslardan haklarında toplam 113 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan 19 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

14 şahıs ise polis ekipleri tarafından adli mercilere teslim edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.