BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

MAHMUT ESAT ORTAOKULU KUPALARI TOPLADI

MAHMUT ESAT ORTAOKULU KUPALARI TOPLADI 

14 Aralık 2022
MAHMUT ESAT ORTAOKULU KUPALARI TOPLADI

2022- 2023 Eğitim- Öğretim yılı Okul Sporları Kapsamında yapılan müsabakalar sonucunda Mahmut Esat Ortaokulu yine İlçemizin en başarılı okulu oldu. 2022 -2023 okul sporları kapsamında Okulumuzun takım ve bireysel sporlarda almış olduğu dereceler:

Yıldız Erkek Futbol : Bölge Şampiyonu  (Konya Maçları Şubat’ta)

Küçük Erkek Futbol : Bölge Şampiyonu(Konya Maçları Mart’ta)

Yıldız Kız Voleybol : Bölge Şampiyonu, Konya 3. Sü

Yıldız Erkek Basketbol : Bölge Şampiyonu(Konya Maçları Ocak’ta)

Küçük Erkek Basketbol : Bölge Şampiyonu(Konya Maçları Mart’ta)

Küçük Kız Voleybol : Bölge 2. Si

Küçük Kız Basketbol : Bölge 2. Si

Yakup Efe İNCEYOL : Taekwondo – Kyorugı Yıldız Erkek Konya Şampiyonu

Efsa BOZTEPE:  Judo Yıldız Kız Konya 2. si

Mustafa Enes Doğan : Taekwondo – Kyorugı Yıldız Erkek Konya 3. Sü

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Soner BALCI ve beraberinde Okul Sporları Tertip Komitesi üyeleri okul takımlarımızın kazanmış olduğu kupaları ve madalyaları okulumuza gelerek öğrencilere teker teker takdim etti.

Okul Müdürü Süleyman BOZTEPE; “Okul Sporları Kapsamında ilçemizde düzenlenen spor müsabakalarında okulumuz her sene olduğu gibi bu yılda da takım ve bireysel sporlarda büyük bir başarıya imza atmıştır. Bu yıl 100 öğrencimizin yer aldığı takım sporlarında okulumuz Beş Şampiyonluk ve İki İkincilik kazanarak Akademik alanda olduğu gibi Sportif alanda da güzel sonuçlar almaya devam etmektedir. Bireysel Sporlarda da mücadelesi tamamlanan branşlarda kazanmış olduğumuz derecelerde önem arz etmektedir. Bu vesile ile emeği geçen okulumuz Beden Eğitimi Öğretmenlerine, Bireysel Spor Branş Antrenörlerine, Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve Personeline, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Büyükşehir Belediye Başkanlığına, Seydişehir Belediye Başkanlığına ve en önemlisi mücadelelerde emek veren öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür eder, Konya etabında takımlarımıza başarılar dilerim.” dedi.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.