BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Valorant, League of Legends ve Point Blank Oyunlarında VP, RP ve TG Satın Alma Rehberi

Valorant, League of Legends ve Point Blank Oyunlarında VP, RP ve TG Satın Alma Rehberi 

14 Aralık 2022
Valorant, League of Legends ve Point Blank Oyunlarında VP, RP ve TG Satın Alma Rehberi

Riot Games oyunları olan Valorant ve League of Legends ve Tam Game tarafından Türkiye’de yayınlanan Point Blank oyunları birçok oyuncu tarafından tercih edilen oyunlardır. Özellikler Espor dünyasında birçok oyuncu bu tür oyunları oynamaktadır.

Riot Games Oyunları

Riot Games 2006 Yılında kurulmuş olan oyun yapım ve dağıtım şirketidir. Riot Games’in ilk piyasaya çıkışı ise League of Legends oyunu ile olmuştur. League of Legends oyunu aynı zamanda E-Spor dünyasında oldukça önemli bir oyundur.

League of Legends MOBA türünde bir oyundur. 27 Ekim 2009 Yılında piyasaya çıkan League of Legends oyunu Çok oyunculu bir oyun olup ücretsizdir. Fakat oyun içerisinde birçok kozmetik ürün (Kostüm, Şampiyon vb.) vardır. Bu tür kozmetik ürünleri lse lol rp satın al işlemi elde edilmektedir.

LoL RP ile birlikte oyun içerisinden birçok kozmetik eşyayı oyuna ekleyip oyun deneyiminizi yükseltebilecek ve oyun zevkiniz bir üst seviyeye çıkacaktır.

Riot Games’in bir diğer oyunu ise League of Legends oyunundan farklı olarak FPS tarzında bir oyundur. Valorant oyunu Riot Games tarafından 2 Haziran 2020 tarihinde resmi olarak çıkış yaptı. Çıkış yapmasından bu yana Dünya’da en çok oynanan oyunlar arasında olup bir anda en popüler oyunlardan birisi haline geldi. Valorant 5V5 şeklinde oynanan Çevrimiçi ücretsiz bir oyun türüdür. Fakat oyun içerisinde birçok silah ve bu silahların birçok modellemesi yani kaplamaları ve animasyonları bulunmaktadır. Silahların kaplamalarını ve diğer kozmetik ürünlerini ile Valorant Puanı veya Valorant Point ile alabiliyorsunuz. Bu tür kozmetik ürünleri ise en ucuz vp satın al işlemi ile elde edebilirsiniz.

Tam Game Oyunları

Tam Game Birçok oyunu Türkiye’ye getiren oyun yapım ve dağıtım şirketidir. Tam Game’in Türkiye’ye getirmiş olduğu en önemli oyun ise Point Blank oyunu oldu. Point Blank oyunu ise 2008 yılında Zepetto firması tarafından geliştirilip yayınlanan MMOFPS oyunudur. Point Blank oyunu Ücretsiz bir oyundur fakat oyun içerisinde birçok silahı ve diğer ürünleri satın alarak oyunda güçlenebilir ve silahlarınızı yükseltebilirsiniz. Bu sayede diğer oyuncularla sizin aranızda güç farklı oluşabilir.

Point Blank oyununda Silah ve diğer ürünleri almak için kullanılan oyun içi para birimi ise TG ürünüdür. En uygun ve ucuz fiyatlara Point Blank TGsatın alma işlemi ile oyuncularla sizin aranızda bir fark oluşturabilirsiniz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.