BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR KONYA -YOLUNDA EDS UYGULAMASI BUGÜN İTİBARİ İLE BAŞLADI

SEYDİŞEHİR KONYA -YOLUNDA EDS UYGULAMASI BUGÜN İTİBARİ İLE BAŞLADI 

14 Aralık 2022
SEYDİŞEHİR  KONYA -YOLUNDA   EDS UYGULAMASI    BUGÜN İTİBARİ İLE  BAŞLADI

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı tarafından, ilimizde karayolu kullanıcılarının can ve mal güvenliğini sağlamak, düzenli ve güvenli trafik akışını oluşturarak kural ihlalinde bulunan veya suça karışan araçları tespit etmek amacıyla kurulan PTS-EDS Ortalama Hız İhlal Tespit Sistemleri ile birlikte Konya- Beyşehir, Konya Seydişehir, Beyşehir-Konya,Seydişehir –Konya,Akşehir-Çay ve Çay-Akşehir güzergahları arasındaki yollarda ortalama hız tespit sistemi koridorları kurulmuştur.

Bu kapsamda ilimizde, Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı tarafından kurulumu tamamlanan EDS-PTS Ortalama hız koridorları 14.12.2022  tarihi itibariyle faaliyetine başlamıştır. İlimizde geniş alanda  trafikte seyir kültürünün yerleşmesini sağlamakamacıyla vatandaşlarımızın yerleşim yeri ve yerleşim dışı karayollarında yatay ve düşey işaretlemelerde aracın türüne göre belirtilen azamı hız kurallarına uyması rica olunur.

                                              

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.