BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

MAHMUT ESAT ORTAOKULUNA HAYIRSEVERLER YARDIMI İLE KONFERANS SALONU

MAHMUT ESAT ORTAOKULUNA HAYIRSEVERLER YARDIMI İLE YAPILAN KONFERANS SALONU AÇILIŞI YAPILDI 

08 Aralık 2022
MAHMUT ESAT ORTAOKULUNA HAYIRSEVERLER YARDIMI İLE   KONFERANS  SALONU

Seydişehir’in en kalabalık okulu olan Mahmut Esat Ortaokulu, hayırseverlerin katkılarıyla düzenlenen Konferans Salonu ve Veli Görüşme Odası açılışlarını yaptı.

Açılışa Seydişehir Belediye Başkanı Mahmet Tutal , Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay , İlçe, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel,Müftüsü Adem Bebek, diğer protokol üyeleri katıldı.

Açılış için kurdele kesiminden sonra eğitime katkıda bulunan hayırseverler  Kemal Gülpınar, Mehmet Koçak ve Erdal Süslü’yeplaket takdim edildi.

Konferans salonuna merhum işadamı Mustafa Gülpınar Konferans Salonu, Veli Görüşme Odasına ise Mehmet Koçak’ın işletmecisi olduğu Moka Mola Cafe Veli Görüşme Odası adı verildi.

Okul Müdürü Süleyman Boztepe:” Kaymakamlığımız,  Belediyemiz,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve hayırseverlerimizin  katkılarıyla okulumuzun fiziki ihtiyaçlarını tek tek gideriyoruz. Bugün okulumuzun iki ihtiyacını daha hayırseverlerimizin katkılarıyla gidermiş olduk. Öğrencilerimiz adına hepsine şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

      Protokol ve misafirlere yapılan ikramlarla program sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.