BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

İlk Evim Arsa ve İlk İş Yerim Projesi başvuru tarihi uzatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi TOKİ 'İlk Evim Arsa ve 'İlk İşyerim' Projesinde 7 Kasım'da sona erecek arsa ve iş yeri başvurularının süresinin 15 Kasım'a kadar uzatıldığını açıkladı 

03 Kasım 2022
İlk Evim Arsa ve İlk İş Yerim Projesi başvuru tarihi uzatıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATV - A Haber - A Para ortak canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Milyonların merakla beklediği konularla ilgili soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg'un yeni müşterisinden, Türkiye'deki gaz merkezi planında öne çıkan bölgeye, sosyal konutta başvuru süresinden asgari ücret ve EYT'ye kadar pek çok konuda önemli gelişmeleri duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi TOKİ 'İlk Evim Arsa ve 'İlk İşyerim' Projesinde 7 Kasım'da sona erecek arsa ve iş yeri başvurularının süresinin 15 Kasım'a kadar uzatıldığını açıkladı.


Erdoğan şunları söyledi:

Dev bir proje bu. 500 bin konut meselesi var. Arsaların altyapısını devlet olarak biz yapıyoruz. Seçimden sonra da 'Türkiye Yüzyılı'na ayrı bir güç katacağız. Seçimden sonra zaten bir taraftan inşaatlarımız devam edecek, bir de 1 milyon arsa... Altyapısını yapıyoruz. Arsaları alanlar, evlerini yapacaklar. Bunu da kur'ayla yapacağız. Seçimden sonra da yeni bir hızla Türkiye Yüzyılı'na ayrı bir güç katacağız. Bakanlığımız çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımız 7 Kasım'da sonra erecek arsa ve iş yeri başvurularının süresini de inşallah 15 Kasım'a kadar uzatıyoruz. Vatandaşlarımız başvurabilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.